OM MEG

Hei. Det er jeg som er Nadia, øynene og fingrene bak Hjertejubel.

Mai_02


OM MEG

 Jeg er;
Sykepleier og fotograf.

Nei, vent. Jeg prøver en gang til..


Jeg er:

Snill

Klein

Kreativ

Introvert

Fandenivoldsk

En smule overtroisk

Overbegeistret for secondhand og all ting brukt

En sånn som snakker til katter

Så. Jævla. Tålmodig

Glad i det særegne

En gammel sjel

Ei som grubler

B-menneske

Behagelig

Livsnyter

Tolerant

Lettrørt

Gavmild

Kreativ

Distré

Dyp

Jeg jobber som;
Sykepleier og fotograf.

Jeg jobber også med å gjøre om på rekkefølgen det skrives.

Bloggen

Helt på tampen av mitt tjuesyvende år har luften endelig gått ut av den uknyttede ballongen som har føket ukontrollert men likevel veldig forutsigbart rundt i alle himmelretninger. Jeg har landet og bestemt meg for å gire ned og bremse hamsterhjulhverdagen min ved å jobbe litt mindre som sykepleier, litt mer med fotoforetaket mitt og en hel del meg selv. Ta det lugnt og leve litt, være mer tilstede. Mer om dette og absolutt alt annet, her på Hjertejubelen

Men nok om meg! «Hvem er du?» ♥