OM MEG

Hei. Velkommen inn!

Mai_02


Meg.

Snill

Klein

Kreativ

Introvert

Fandenivoldsk

En smule overtroisk

Overbegeistret for secondhand og all ting brukt

Ei slik som snakker til katter

Så. Jævla. Tålmodig

Glad i det særegne

En gammel sjel

Ei som grubler

B-menneske

Behagelig

Livsnyter

Tolerant

Lettrørt

Gavmild

Kreativ

Distré

I starten av tjuesytten, etter lang lang tid med sjelegransking, prøving og mye feiling, bestemte jeg meg for at nok fikk være nok (og at penger fikk være penger) så jeg byttet jobb og trappet ned på stillingen min som sykepleier. Jeg har landet litt, giret ned noen hakk, og lever i dag et langt mer bærekraftig liv. Selv om jeg arbeider mindre, så jobber jeg mye mer med meg selv. Er bevisst på å ta det lugnt og leve litt, være mer tilstede.

Dette og absolutt alt annet finner du her på Hjertejubelen♥