FINE FOLK Å FØLGE

Kort fortalt om mine favorittblogger(e);
(listen oppdateres fortløpende)

Noctem // Milla ♥ En litt annerledes jente bak en litt annerledes blogg – og det mener jeg som et kompliment like digert som hele kosmos! Hun er kunstfotograf, mamma til lille fotografspiren Ask, hun er åpen om psykisk helse og hun skriver spennende og variert, dypt og grunt. Min favoritt på hennes blogg; fotoprosjektet «52″ hvor hun legger ut portrettbilder av Ask og bilder som Ask selv har tatt, hver uke, hele året. Sukk.

Hjartesmil // Marielle ♥ Bloggen hjartesmil er som en svunnen tid, og jeg kan ikke annet enn å drømme meg langt langt eviglangt bort i altfor deilige bilder fra livet deres som nybakte foreldre i det gamle huset, nydelig formulerte tekster på nynorsk (♥), perfekt lagt kajal (every damn time) og hennes seirende vesen. Min favoritt på hennes blogg; bildene, uten tvil, og

Supermarie // Marie ♥ En av de få – om ikke eneste – bloggerne jeg har fulgt i å-re-vis. Jeg har stalket henne gjennom grønt (militæret) og blått (verdensreisa) og nå inn i den vanlige hverdagen hennes som dessverre akkurat nå er litt grå på hennes fargekart (hjertesmerte)(gud så mange paranteser). Marie er sammensatt av en helt perfekt kalkulert dose klein og gøts, som gjør henne helt unik i bloggverdenen. Min favoritt på hennes blogg; er når hun vrenger sjela og hamrer løs på tastaturet – for SJEL, er der masse av!

Carolinesverden // Caroline ♥ Ei jordnær og reflektert jente fra nord-Norge, med et supersmittsomt deilig vesen og et utrolig pent smil! På bloggen sin legger hun ut spennende oppskrifter, tekster om hvordan hun virkelig har det, om katten Mio og det imponerende te-utvalget hennes og ellers mange gode innlegg om masse forskjellige temaer. Min favoritt på hennes blogg; postene der hun linker til andres blogger, innlegg eller artikler. De er som små gaveesker på en helt vanlig hverdag!

Carinabehrens // Carina ♥ Også bare slapp hun alt hun hadde i hendene, da (og med alt så mener jeg samboer, venner og livet i Norge) og reiste til Sverige mutters alene for å jobbe som tekstforfatter. Hun er cool as a cucumber og jeg elsker agurker. There, I said it. På bloggen sin skriver hun om alt i fra livreddende kaffekopper til viktige ord hun ville sagt til seg selv som fjortenåring. Jeg elsker variasjonen og formidlingsevnen hennes. Og trynet hennes, det liker jeg også. Min favoritt på hennes blogg; innleggene hvor hun skriver om uvanene sine og som er personlige. Og Podcasten – Luisa&Carina!

Sjefenogjeg // Line ♥ en annen blogg(er) som jeg har fulgt i mange, mange år. På bloggen hennes skriver hun om hverdagen som mamma til Kaspersjef, reisesuget, livet som student og om alle ned- og oppturer som naturligvis følger med. Hun er dessuten superflink å ta bilder! Min favoritt på hennes blogg; ærligheten og hærligheten, og kategorien som heter «bare Line»♥

Lisaskaar // Lisa ♥ En skapende sjel, og så himla flink til det óg. Og HVA er greia med perfekt eyeliner da jenter!? Altså come on, vær skeiv eller ujevn bare EN gang for oss andre med tremor i hendene sin skyld da, plis? Men fra alvor til alvor – Lisa skriver en koselig og inspirerende blogg om blant annet hverdagen, tekster og foto. Min favoritt på hennes blogg; hverdagslyrikken hun skriver – så fantastisk bra! Sjekk ut spesielt #6 om piggsvinet. Dån.

Dontfollowthestream // Trine ♥ Hun blogger ikke så ofte, men jeg elsker når hun gjør det. Trine er en god venninne av meg, og vi er litt spiritanimals, om jeg så får si det selv. Hun er en kreativ og skapende sjel, over middels glad i loppemarkeder og gamle skatter og på bloggen sin skriver hun tekster om det som engasjerer henne, sangvideoer (hun har en helt nydelig sangstemme!), om reiser og om foto. Min favoritt på hennes blogg; naturbildene og detaljebildene fra reisene hennes, love!

Atilio //  Sandra ♥ kommer!

Rowantree // Rania ♥kommer!