Stemmen i hjertet


Lytter du til din indre stemme?🕊

Alle har den, i varierende kraft. Kanskje er den myk og spørrende. Kanskje er den tydelig og krystallklar. Kanskje gjør støy og distraksjoner at du såvidt kan høre den i det hele tatt?

Uansett, så er den alltid der.
Den er vår rettesnor i dette fysiske livet. Vår guide. Skytsengelen vår. Den vil oss alt godt. Faktisk så vil den oss vårt aller, aller beste. Den er vårt brennende lys som vi alle tar med oss inn i livet, og det er vårt ansvar og livsoppgave å nære flammen vår med intensjon og en hel masse kjærlighet.


«Livet skjer»- som vi ofte sier. 
Det som hender, sårene vi samler, fortellinger vi blir fortalt og som vi forteller videre (aller mest dramatisk og kritisk til oss selv) og galne tilstander som vi skummelt enkelt blir vandt til prøver å drukne stemmen vår i absolutt kaos🌪

Tross alt dette, så er den alltid der. Innerst inne i lyset av deg, hvor den for evig holder et trygt og varmt hjem i ditt bløte hjerte, som du iherdig men fullstendig forgjeves forsøker å konstruere din rustning rundt💖
Når det stormer og du raser avgårde så forskanser den seg i sin trygge havn der inne, og venter tålmodig på din gjenkomst.

Den forlater deg aldri.
Den dømmer deg aldri.
Den bebreider deg aldri for at du dro.


Stillheten hjelper den spake stemmen til å bære seg selv. Der gir den en gjenklang som vibrerer ut og forbi ditt vesen.
Du må høre for å kunne lytte, og om du er stille nok, om du bare lytter godt nok etter, så vil du høre henne hviske i vinden. Du vil høre den silkemyke og varme stemmen som sildrer gjennom sprekkene i hjerterustningen din, og som forteller deg at du alltid trygt kan komme hjem.

🌻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s