I glemmeboka

Glemmeboka

Jeg tuller og spøker ofte over hvor glemsk jeg er. Helt ærlig så er det en greie som jeg bekymrer meg litt over, og som ikke sjeldent setter meg i rett så småkleine situasjoner.
Som når noen beskriver samtaler og situasjoner som jeg var del av, men jeg her INTET MINNE om tilfellet. Bare.. null nix nada. Og da begynner jeg å tenke og gruble på alle de andre tingene jeg sikkert har glemt av også, og får litt noia over det.

Så, i panikken over å glemme et levd liv så har jeg gått til innkjøp av en femårsdagbok. I den skriver jeg en beskrivende setning eller to hver eneste dag. Så sant jeg ikke glemmer det, ehe. Det var det eneste jeg kjøpte meg når jeg var i Vilnius, og jeg kjøpte den på flyplassen på vei hjem fordi jeg allerede da merket at dagene hadde begynt å gå i surr for meg… JAJA, jeg er sikker på at vi er flere i den samme båten, sant? Om ikke, og jeg faktisk er den eneste som sitter som en idiot og dupper i denne jolla med en krympende hjerne og uten å foreta meg noe, så vil jeg bare at det skal være sagt at JEG SA JO DET AT DEMENS SIKKERT KOM TIL Å VISE SEG Å VÆRE SMITTSOMT og at jeg krever erstatning. Send meg til en solfylt plass med fluffy små valper, maks fem mennesker og ingen internett så er alt glemt. HEHE.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s