Mitt livs prosjekt og solsteik i fleisen

Cakesmash, cake smash, kakeskvis, babyfotografering, bursdagsfotografering, fotograf, hjertejubel foto, hjertejubelCakesmash, cake smash, kakeskvis, babyfotografering, bursdagsfotografering, fotograf, hjertejubel foto, hjertejubelCakesmash, cake smash, kakeskvis, babyfotografering, bursdagsfotografering, fotograf, hjertejubel foto, hjertejubelCakesmash, cake smash, kakeskvis, babyfotografering, bursdagsfotografering, fotograf, hjertejubel foto, hjertejubel
Cakesmash, cake smash, kakeskvis, babyfotografering, bursdagsfotografering, fotograf, hjertejubel foto, hjertejubel

Om Martinus og jeg får kids sammen skal jeg ha kakeskvis fotografering av dem hver bursdag frem til de flytter ut. Null tull, det blir mitt livs fotoprosjekt, hehehe.

Jeg ville egentlig bare nevne, at selv om de fleste lurer på hvordan en cakesmash (herved omdøpt til kakeskvis) går for seg her i Hjertejubelstudioet, så kommer jeg også gledelig hjem til dere for litt kakemosing der, om det er ønskelig. Da blir det litt slik som den gangen da skjønn skjønnere skjønneste Levander ble ett år ↑ og bursdagskaken ble skvist, spist og fortært på meget autentisk vis i bekvemmelighetene av sitt eget hjem. For den som foretrekker en mer candid og dokumentarisk stil.


I hvert øyeblikk nå kommer Martinus gjennom døren og vi tar endelig helg sammen. Fredagsbuketten med gule roser er på plass og Bialettien står klar til tjeneste med nymalte espressobønner. I kveld skal vi på quiz, men aller først skal jeg kle godt på meg og tilbringe en liten stund på verandaen. Høre snøen smelte bort, forhåpentligvis for siste gang (!) og kjenne sola varme i fleisen.

God helg, godtfolk! 

En kommentar om “Mitt livs prosjekt og solsteik i fleisen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s