Det ironiske med FOMO…

Fear omissing out.

aaron-blanco-tejedor-270469-unsplash

Photo by ABT


Det ironiske med fomo er

at den samme frykten for å gå glipp av ting,

å ikke få med seg noe,

å bli

glemt…

… er nettopp det som gjør at

jeg går glipp av,

glemmer å være,

ikke får med meg

akkurat her

og

7 kommentarer om “Det ironiske med FOMO…

 1. Jeg slettet snapchat for snart 3 år siden (eller noe der omkring), og jeg har ikke angret en eneste dag. Jeg har instagram, men varsler er av og jeg poster sjelden. Facebook er en liten tidstyv, men noe må man jo gjøre når man går hjemme hele dagen :’)

  Liker

  • Jeg tror tanken på å ikke være «der» (les; sosiale medier) er mye verre enn å faktisk ikke være der. Nå er det bare tre dager siden jeg slettet Snapchat, men jeg kjenner allerede en enorm lettelse. Litt mindre støy og mange mindre ord som henger i løse luften som burde besvares. Insta og Facebook kommer også til å ryke når det passer seg sånn – no doubt about it. Men akkurat nå er de nyttige mtp fotograferingen, så enn så lenge får de bli😊

   Liker

   • Akkurat sånn følte jeg det også, det var (og er fortsatt) helt nydelig. Insta beholder jeg nok fordi jeg har klart å ikke føle at jeg «må» (jeg er som regel kun innom når jeg poster egne bilder, det gir meg glede, jeg poster ikke så mye, og jeg har skrudd av notifikasjoner). Facebook syns jeg er vanskelig, for det er som regel der jeg holder kontakten med venner.. prøver å overtale alle jeg kjenner til å skaffe seg whatsapp, så kan vi faktisk snakke der, og jeg holde meg unna alt fb-maset 🙊🙊

    Liker

 2. Jeg skjønner. Med kameraet prøver jeg å sikre meg at jeg får bevart det stygge og fryst det vakkert, med eller uten redigering. Fanget nuet og leve i det fullt ut – for når jeg står der og stiller lukkertid, ja da lever jeg.

  Liker

  • De øyeblikkene hvor man fordyper seg i genuine hobbyer og interesser er så verdifulle. Bare for seg selv, uten å tenke på at det skal publiseres eller bedømmes av andre. Jeg har begynt å skrive dagbok, ja – med penn og papir som i gamledager! Kun for meg selv. Det føles skjønt.

   Likt av 1 person

 3. Dette. Er. Så. Sant. Så utrolig bra skrevet. Jeg kommer ikke til å klare å slette meg fra snapchat. Ei heller facebook eller instagram. Min familie, som ikke bor i samme by, og SnapKollektivet er den største grunnen.

  ( Jeg regner med at dette er grunnen til at du sluttet å følge meg på insta og at det ikke har noe med meg å gjøre, hehe 😉 )

  Liker

  • Du har helt rett! Om du ser på følgerlisten min på instagram nå vil du se venner jeg ser i det daglige, familie, kolleger og et par inspirasjonskontoer. Jeg gjør vårrengjøring både i hjemmet men viktigere på sosiale medier. I det siste har jeg kjent «noia» komme krypende ifht telefonen som lager lyd og notifications som må besvares. En kvelende følelse som jeg nå heldigvis vet hvordan jeg kan takle 🙂 derfor har listen over folk jeg følger gått fra over 1300 personer til 94. På Facebook har jeg sluttet å like de fleste sidene jeg har likt. Den andre kostholdskontoen min + snap er slettet – og det føles så bra. Men! Jeg følger bloggen din på bloglovin, så jeg får deg med meg likavel ❤️ jeg har komt frem til at det er nok å følge noen én plass😁

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s