Le blog is going retro

Som et ledd i å gjøre bloggen litt mer velsmakende (noe som i og for seg er dødsvanskelig når man for tiden lever et særdeles uinteressant liv. Huh? Les her, du) så fikk jeg plutselig veldig lyst til å gå tilbake til bloggrøttene mine. Jeg har faktisk hatt en blogg i over ti år ( W H A T S A Y ? ! ) og både skrivestil og blogging generelt har forandret seg veldig mye siden den gang. Min «greie» way back when var faktisk gummitrynet mitt. Jeg har alltid vært svært uttryksfull, sånn rent fysisk i alle fall, og postet gladelig bilder av imponerende stygge grimaser over en lav sko, gjerne akkompagnert med en flammende tekster om hvor drittlei og døden nær jeg var av sykepleiestudiet, haha! Leserne mine elsket det og LOL´et utover hele kommentarfeltet mitt, og jeg lo høyt av meg selv jeg også. Fullblods narsisist – selvironi til tross.

Før var det å blogge nemlig mye mer som å publisere en dagbok online, mens i dag er vi alle forfremmet til strenge editors i vårt eget hippe fashion- og livsstilsmagasin. Vi var med andre ord mye mer tørrige og personlige før! I vert fall jeg. Jeg savner litt den old school bloggestilen. Jeg savner det faktisk såppass mye at jeg i nostalgiens navn blander litt retroblogging inn i miksen fremover. Om jeg er gira?

IMG_4740.jpg

Ja. Giret jeg er. 

4 kommentarer om “Le blog is going retro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s