Phuck yes saturdays

interiør, stemningsbilde, lørdagsmorgen i huset i skauen

Lørdag og ukens favoritt. I dag våknet jeg og tenkte jeg at denne blir ekstra fin. Kanskje fordi jeg har fått ekstra mye dagslys de siste dagene. Kanskje fordi jeg sto opp tidlig i dag. Kanskje er det fordi jeg gleder meg slik til ost og kjeks og vinbursdagsfeiring i kveld. Aller mest sannsynlig er det fordi jeg spiste 300 gram med crunchy grønnkålschips rett før sengetid i går. Hvorfor jeg ikke spiser det hver dag hele dagen vet ikke jeg.

Følelsen av awesomeness ble mildt sagt forsterket på bussturen til byen da jeg til overraskende stor glede observerte en vindusvaskende mann i thermodress som tok en piruett på verandaen sin midt i Little Richards rip it up, og et lite øyeblikk der føltes verden ut som en eneste stor musikal og jeg forventet at de fire andre passasjerene ombord i bussen skulle eksplodere ut i en aldri så liten flash mob i midtgangen rett fremfor øynene på meg.

2 kommentarer om “Phuck yes saturdays

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s