HALP PLZ

Selvportrett i mitt rette hipsterelement

Sist uke hadde jeg et par ENK-dager hvor jeg rettet fokus mot noe jeg lenge har tenkt på å ferdigstille men som altfor mange ganger har blitt nedprioritert fordi makkverk. Nå er førsteutkastet av hjemmesiden/porteføljen min ferdig og publisert for gud og hvermann å se, og nå merker jeg at jeg virkelig hadde satt pris på praktiske og konstruktive tilbakemeldinger fra dere ♥ Når jeg jobber med oppgaver av denne typen over lengre tid får jeg etterhvert kraftig beslutningsvegring, og noe så «enkelt» som å velge font og fontstørrelse kan bli et skikkelig mareritt, haha!

Derfor hadde jeg blitt utrolig letta og glad om dere surfet dere inn på Hjertejubelfoto.com og tar dere en liten house-tour der inne.  Burde jeg velge en annen kategori fra menyen som startside? Hvilken kategori fanget interessen deres mest? Burde jeg skrive mer, mindre eller noe helt annet i bioen min? Mer eller mindre bilder? Om det var dere som var på fotografshopping – hva er viktig for dere å vite om meg? Og hva med designet, kunne noe vært bedre eller annerledes?

HALP plz.

9 kommentarer om “HALP PLZ

 1. Jeg synes porteføljen din var veldig fin! Mange flotte bilder og greit antall, men det bør ikke være flere. Ser antallet er rundt 170 bilder totalt, og jeg synes det er viktig at det ikke blir altfor mange bilder i en portefølje. Personlig synes jeg det er best med under 100 om man ikke har mange ulike kategorier/sjangre man fotograferer i. Det er fint med et variert utvalg bilder som representerer deg som fotograf, samtidig som du velger de beste og heller oppdaterer underveis, i stedet for å ha veldig mange. Jeg tenker en portefølje bør oppdateres minst 1 gang i året, om man fotograferer aktivt. Ikke nødvendigvis noen stor forandring, men å bytte ut noen av bildene.

  Tenker bare litt på alle stikkordene du har i galleriene? Siden dette ikke er tags man kan klikke på, blir det kanskje litt rotete? Det kan gi et renere uttrykk om bildene dekker hele skjermen når de trykkes på, uten forstyrrende skrift.

  Designet ditt er stilrent og enkelt, synes det gjør seg veldig godt.

  Bioen er passe lang og godt skrevet. Vil bare nevne en liten skrivefeil der «kjære blikk og lange kemmer». Regner med det skal være KLEMMER 🙂 Samt å huske 3 tankeprikker/elipse, da 2 er feil bruk (Disse øyeblikkene jakter jeg på med kameraet, slik at de kan oppleves igjen og igjen..)

  Håper det er greit jeg sier fra om sånt. Synes sånne småfeil trekker veldig ned på nettsider. Litt annerledes på blogger.

  Liker

  1. Tusen hjertlig takk for svært nyttige tilbakemeldinger! Det setter jeg enormt pris på. Selvfølgelig synes jeg det er greit at du sier fra om slikt. Det er konstruktiv kritikk man vokser og forbedrer seg på ❤

   Du har gjort meg oppmerksom på flere ting jeg hadde selv syntes trekker ned på andres hjemmesider. Skrivefeil, for eksempel. Det får jeg aldeles noia av, haha! Og det med at taggene viser når du trykker deg inn på enkeltbildene var jeg faktisk ikke klar over.

   Tusen tusen takk!

   Likt av 1 person

 2. For en fin side! Jeg likte den godt, du er flink. I bio leser jeg gjerne om fotografen. Type: hvor holder du til, hva er tidligere erfaringer, hvem er du. 🙂

  Liker

 3. Bioen er perfekt! Men generelt mangler jeg litt praktisk informasjon. Bildene er dødsfine, men man kan bli litt spørsmålstegn når de bare står der helt alene, hvis du skjønner? Jeg som fotograf vet jo hvordan ting foregår og rutinene rundt fotografering, men jeg som nybakt mor eller nyforlovet veit lite annet enn at bildene er fine!

  Liker

 4. Jeg er veldig enig med Mathilde Nicoline. Det er informasjon jeg gjerne vil ha om jeg skal bestille fotograf 🙂

  Liker veldig godt hvordan nyfødtbildene er plassert! Med noen små og noen store synes jeg det er mer spennende å scrolle meg nedover. Samme med prosjekter. Under familie og portrett dukker det ikke opp noe, men der er det kanskje ikke noe heller? :O

  Generelt småplukk: jeg er ikke kjempefan av skygger under tekst fordi jeg synes det er litt forstyrrende, og istedenfor «bio» hadde jeg nok skrevet «om meg/fotografen». Men det er bare meg da, og designet på siden ellers er nydelig!

  Til slutt og som vanlig; du tar så sjukt fine bilder. Keep ’em coming!! ❤ ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s