Tips: Verdens farligste skriveapp!

«Sadistisk skriveapp sletter arbeidet ditt om du slutter å skrive». Solgt!

Beste tips mot skrivesperre

Spørsmål – hva om jeg skriver mine beste tanker og min beste tekst på denne appen, og det ikke kan lagres? Er det poenget? At jeg ikke skal kunne lagre teksten slik at bokstavene med litt tid ikke skal føles så sparsommelige og at jeg dermed kommer meg over den høye bokstavblokkaden? Det er noe veldig frigjørende med å skrive til ingen og ingenting, med en overhengende trussel om at bokstavene mine fordufter om jeg så mye som stopper for å ta meg en slurk lakriskaffe fra den kongeblå porselenskoppen min fra Hammserhøi, som begynner å bli kald.

JEG BLIR SÅ STRESSA PÅ EN GOD MÅTE AV DET HER!!

I dette øyeblikker oppdager jeg en diskré blå strek som farer sakte og nesten umerkbar over skjermen min. Kanskje er det en målstrek på dette alikevel, KANSKJE FÅR JEG BEHOLDE BOKSTAVENE MINE? Plutselig enda mer motiverende – hvem elsker vel ikke målstreker.

Shit, jeg overtenker. Den blå streken ble en distraksjon i tankerekken min og jeg forstår ikke hvorfor jeg skriver som om fanden selv er etter meg. Jeg trenger jo ikke å skrive FORT, alt jeg trenger å gjøre er å ikke.slutte.å.skrive.

 Prøv The Most Dangerous Writing App (det er en nettside, så strengt tatt… ikke en app?), og kjenn selv hvor avhengighetsdannende det er.  Den er såre enkelt – alt du trenger å gjøre er å ikke slutte å skrive. I det sekundet du slutter begynner nemlig teksten din å fade bort, og om du ikke skriver på 5 sekunder så forsvinner arbeidet ditt for alltid. Men om du klarer å skrive i 3, 5, 10, 20, 30 eller 60 minutter, som du bestemmer selv, så lagres teksten din. Wee!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s