Burger, rødvin og Dire Straits

Hjertejubel, hjertejubelfoto, selvportrett

Hellå weekend!


Denne uken har jeg offisielt åpnet Hjertejubelstudioet for i år. Det har vært godt med en liten vinterpause, men hjelpes så gøy og godt og riktig det føles å være i gang med fotoåret! Søte og sjarmerende baby T på nesten fire måneder ble altså første mann ut, og jeg merker at baby- og spesielt nyfødtfotografering er noe jeg vil tilegne meg mer kunnskap om og bli enda flinkere til i tjueatten ♥

Apropo bilder, i år skal jeg forresten utfordre meg selv til å publisere flere ferske hverdagsbilder her på bloggen – av meg selv inkludert, selv om kroppen og sjela vrenges hit og dit i et forsøk på å slippe unna viewfinderen på kameraet, men det er vel eksponeringsterapi som skal til der, I guess (pun not intended).

I dag er det fræddan og jeg har juleferie. Jeg skulle til å skrive at jeg er klar for en multikulturell aften sammen med familien i kveld, men hver aften sammen er tross alt en multikulturell aften så det sier egentlig seg selv. For å spesifisere skal vi spise amerikansk, drikke italiensk og lytte på britisk.

Burger, rødvin og Dire Straits der altså. 

En kommentar om “Burger, rødvin og Dire Straits

  1. Så fint å se deg åpne studioet igjen og innta burger og vin. Jeg jubler litt her jeg sitter på sidelinja og skal ut å fotografere i morgen, jeg og. Det er deilig å slippe seg løs med blender og lukkertid. Og ikke minst – jeg får meg ny blits.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s