Hellå på den andre siden

interiør og kattepus

Hei på dere, og for lengst velkommen til tjueatten! Dere greide dere helskinnet og ved godt mot? Yes? SÅ BRA. Jeg og.

Mens andre spretter champagneflasker så spretter jeg minst like ivrig strikken av almanakken og blar manisk og håpefylt frem og tilbake gjennom de kommende tresekstifem. Verdens største klisjé, jeg vet. Men av alle klisjéer som ikke kan omgås, så er jo dette den aller beste. Uansett hvordan man vrir og vender på det så ER det noe fantastisk oppløftende med den nye starten som så mange av oss tydeligvis elsker og higer etter. En re-do og en kjangse til. Vi er deilig naive, sånn sett ♥

Året har startet noe trått for min del med halsbetennelse, feber og heidundrendes hodepine. Men har jeg navigert meg til bedringens vei og gleder meg til å ta fatt på hverdagen igjen. Nedetiden har om ikke annet gitt meg tid til å tenke ut ønsker og «resolusjoner» for det kommende året. Det må man jo ha.


♥ I år som i fjor skal jeg forsøke å la blanke dager få være blanke dager, samtidig som jeg gjennomfører de planene jeg først legger. Jeg har som dere skjønner planleggingsdilla, og må stadig ta meg selv i nakken for å leve hverdagen og livet på «hakkuna-matata»-vis, slik jeg egentlig foretrekker det.

♥ Jeg vil fortsette med kostholdet og aktivitetsnivået jeg hadde størsteparten av i fjor. Altså lchf/keto og trening/aktivitet to dager i uken eller mer (om lysten og overskuddet tilsier det).

♥ Jeg vil ha 0-sykefravær på jobb!

♥ Jeg vil utvikle både hjertejubelstudioet og ikke minst mine egne fotoskills. Kanskje ta et kurs eller delta på et seminar. Jeg får se.

♥ Og selvfølgelig shoppestopp-prosjektet mitt. Jeg fikk heldigvis syboken jeg ønsket meg i julegave, så NÅ er jeg klar til å druse på pedalen og begynne med (småsmåsmå) syprosjekter, wee!

3 kommentarer om “Hellå på den andre siden

  1. Godt nyttår! Jeg greide meg vel ikke helskinnet, men jeg er her på den andre siden og vinker til deg, strekker ut ei hand, knipser på utløseren og sier HEI NADIA i 2018. Det blir spennende å følge hjertejubel og jeg skal også utvikle mine egne fotoskills. Jeg kjøpte i dag gullmedlemsskapet på foto.no og gleder meg vilt til å lære og bli inspirert av de andre fotofrelste.

    Liker

    1. Godt nyttår, Helene! ❤ Vinker ivrig tilbake og håper at skinnet gror fort. Jeg har hatt litt pause fra nettet i julen, men nå skal det jammen bli fint å følge med på de fine bloggene og bloggerne der ute – inkludert din og deg! ❤ Sååå spennende det hørtes ut med gullmedlemskapet. Hva innebærer det, egentlig?

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s