En hverdag som sklir over i en annen

VinterspeilselfieAdventsstake2Interiør, stalderPorchettaadventsstakePorchetta2

Hallo i julestua! Jeg håper dere har alle har en hyggelig adventstid så langt?

Fra akkurat denne stua her er det fint lite nytt å meddele. Den siste uken har vært helt strålende innholdsfattig, og tiden har vi brukt for det meste på pjask. Pjasket med julegaveshopping og innpakking, pjasket med julepynt, pjasket med litt julehusvask og pynting av årets pepperkakehus. Som dere skjønner så går det mildt sagt i J U L og i å hyggifisere omgivelsene våre med lyslenker, nisser, enorme mengder telys og nostalgisk og gammel julepynt. Faktisk så er sirka halvparten av all julepynten vår enten arv, DIY eller kjøpt secondhand. Slik som årets adventsstake, for eksempel, den er bygget av Freetex, skogen og av tomgodtset etter flere festlig lag. Ikke bare er den dødsfin (og billig), men den har også noen morsomme historier bak.

Vi skal akkurat til å nyte en lat kveld sammen før en type hverdag sklir over i en annen sort i morgen når Martinus begynner i ny jobb. Tynnribben har flottet seg i slowcookeren i timesvis og jeg har til og med blitt lovd å støte tenna mot sprøstekt svor innen dagen er over. Hvor heldig er ikke jeg som har en mann som elsker å lage mat! I bryllupsløftene våre (snaart skal vi gifte oss «neste år», wææ) skal jeg snike inn ett «vil du love å elske, ære og mate henne, for evig og alltid?»♥. Ja. Ja det vil han.

En kommentar om “En hverdag som sklir over i en annen

  1. Du er utrolig flink til å lage ting og pynte opp! Jeg føler alltid at når jeg prøver så får jeg det liksom ikke til… også slutter jeg å prøve etterhvert. Men nå blir jeg litt inspirert av deg! Jeg har kjøpt litt julepynt, men ikke sånn kjempemye, nå skal jeg få en eske av mamma sin julepynt, så blir det litt arvet også. 🙂 Har prøvd meg på å pynte opp med litt nellikappelsiner og pepperkaker og kongler i år, skal snaaart vise frem på bloggen, vil liksom bare bli ferdig først 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s