La koseoverdosen begynne

Julestemning

HEI DESEMBER ♥

Ååå i dag våknet jeg til hvitt vinterlandskap, kattepotespor i sneen utenfor soveromsdøren vår og grønnsåpelukt. I går brukte jeg kvelden og deler natten på å vaske gølve og børi ved, sette opp fuggel-band og pynte tre. Hehe, neida, ikke helt det men jeg vasket og ryddet og pyntet og etter etter at vindusvasken ble gjort med nalen i den ene hånden og kaffekoppen i den andre i morges så er vi herved klar for en fin adventstid i huset i skauen.

Som prikken over i´en så snør det også på Jubelen fra i dag av! Jeg hadde helt glemt av denne funksjonen og at jeg i det hele tatt huket av LET IT SNOW i designinnstillingene mine her på bloggen, men klapp på skuldra til Nadia anno 2016 for langstiktig tenking på årets julestemning allerede da. Good choices were made.

Det jeg egentlig skulle er å meddele at de fem vinnerene av giveawayen min er trukket! Sjekk ut listen av vinnere på facebooksiden min, og lik den gjerne – om dere gjør det ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s