Checks og fails fra 2017

Bookeh3

Hei, dere!
Om to dager starter desember, endelig!! Da kan jeg endelig ta frem julepynten for fult, og  la meg selv komme i skikkelig, skikkelig julestemning. Jeg er av den oppfatning at julen hører desember til, og vil av prinsipp gjøre mitt beste med å spare både ventetiden og julefeiringen til der den hører hjemme på kalenderen. Så nå gleder jeg meg til at julestjernen kommer opp, nissene titter frem og ellers god og lun adventsstemning i hjemmet ♥

I desember tenker jeg ofte på året som har vært, og begynner å drømme om det neste som kommer. På nyttårsaften i fjor, bare noen få timer før -16 bikka over til -17, så skreiv jeg ned de drømmene og forhåpningene jeg hadde for det kommende året. Nå har jeg funnet frem til det innlegget, og tenkte jeg ville se litt på hvordan det har gått, så langt.


REISER & OPPLEVELSER
× Reise til minst ett nytt sted i utlandet, eller i Norge. CHECK!
Nye steder jeg har reist til i år er Gdansk og Stockholm. Andre steder jeg også har reist til, men også besøkt før, er Roma (kommer snart igjen baby. Lover ♥) og Platanias.


 × Spise noe jeg aldri har spist før. CHECK!
I Roma spiste jeg Cannoli for første gang. Det har jeg liksom alltid hørt om men aldri helt visst hva det egentlig er, bare at italienere visstnok elsker det. Det er et siciliansk rørformet bakverk (fritert, tror jeg?) fylt med smakssatt krem. Mmm!

Bookeh5

ØKONOMI
× Spare nok penger til et nytt kamerahus. CHECK!
Jeg kan være flink pike og sparegris om jeg vil.


× Begynne med microsparing. CHECK!
10 små kroner har blitt trukket rett på sparekonto hver gang jeg drar kortet mitt. Det merkes ikke at de forsvinner, men herrefred så fort de små ti samler seg på sparekontoen! Nå har jeg riktig nok også brukt opp nesten alle de pengene som jeg har spart gjennom året, men dette spesifiserte jeg heldigvis ikke i nyttårsønskene mine såååå derfor helt innafor.


WANTIES
× Kjøpe et nytt kamerahus ♥ CHECK!
DET SKJEDDE! Det var i februar/mars det skjedde. For en gledens dag det var. Smask over hele deg CanonLove, smask.

Bookeh2

 KREATIVITET & SJELELIG PÅFYLL
× Bruke femårsdagboken jeg fikk med Martinus, HVER DAG, om det så bare er med ett ord jeg beskriver dagen. FAIL.
Jeg vet ikke engang hva jeg skal si. Nå er det TREDJE året jeg har prøvd å skrive så lite som ett ord daglig. Jeg bare klaaarer ikke sanne daglige greier. Det går bare ikke. Legger den ballen død til neste år ass. Nok får være nok.


× Lage en videoblogg, halp ??
Jeg har fremdeles en måned på meg! Men aller mest sannsynlig FAIL. Skal prøve, da. (men sikkert fail). Hehe

 

× Bla opp i en random side i alle kokebøkene mine, og tilberede den oppskriften som jeg lander på. FAIL.
Dette kunne jeg forsåvidt rukket å gjort nå i desember, meeeen vi spiser keto og ingen av kokebøkene mine er det så FAIL. Dessuten er jeg skikkelig lat på matlagingsfronten for tiden og liker ting typ «seilerpatent-hver-eneste-dag» enkelt.


× Forhåpentligvis hjelpe min lille hjertejubelspire videre opp opp og avsted! Hun har lært seg å kravle på alle fire, og nå må hun mestre å stå på beina og stavre seg avgårde som en klomsete liten bambibebi. CHECKETI-CHECK!
Hjertejubelen har lært seg å stå, wobbly og bobbly, men hun står! Neste år satser jeg på å lære henne hvordan hun kan fortsette med å holde balansen og kanskje driste seg på noen første små babyskritt videre.

× Fortsette å prøve og feile med akvarellmaling. CHECK!
Ikke mye, men jeg har både fortsatt, prøvd, feilet masse (mange knørva ark) og lykkes bittelitt også. Tar med meg denne over i atten, yay.

× Fullføre dette prosjektet CHECK!
Check! (omg jeg har fullført ett prosjekt. JEG!!)

Bookeh4

UTDANNING & JOBB
× Forsette med egenstudie om demensomsorg…
× … men jeg skal IKKE studere på NTNU i 2017, hehe. CHECK-CHECK!
Det mest interessante jeg har fordypet meg mer i er kostens innvirkning på (bland MYE annet) Alzheimers. Visste dere at i USA blir Alzheimers også kalt for diabetes type 3, og at forskning viser til større sammenheng mellom kosthold, diabetes og Alzheimers enn tidligere antatt? For spennende!


FAMILIE & VENNER
× Jeg vil prøve å være flinkere til å buffe hverdagslige kaffikopper, gåturer og kafébesøk med venner lenger opp på prioriteringslisten min. SMÅCHECK!
Her vil jeg si at jeg har blitt flinkere, men langt i fra så flink som jeg kan bli. Her er det med andre ord masse forbedringspotensial og mange flere spontane kaffi- og tekopper og gode samtaler å hente. Jeg drar med meg denne også over i 2018, jeg.

× Tilbringe mer tid sammen med tantebarna mine ♥ CHECK!


× Foreslå en family getaway. CHECK!
Familieturen til Gdansk, yay!

En kommentar om “Checks og fails fra 2017

  1. Åh, så fine de målene på slutten der var.. Viktig å ha sånne mål også. Den siste tiden har familie og venner blitt nedprioritert, pluss at jeg har jo flyttet fra mesteparten av dem. Neste år skal jeg ta noen turer til Oslo bare for å være sammen med fine folk ❤

    Gøy at du sammenligner buisnessen din med en baby, lurer på hvor min er, kanskje krabbende? Eller mer ålende bortover, haha. God adventshelg! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s