Saturday night bookeh

De to siste dagene har jeg startet på et vis jeg sjeldent gjør lengre. Jeg har vært våknet grytidlig og gnidd søvnen ut av øynene i takt med sola som også står opp, og sett fargeløse skyer bli rosa ett lite øyeblikk og solstråler som velter seg over fjelltoppene som står høye og snøkledde på toppen utenfor stuevinduet vårt.

MorgenstemningMorgenstemning

Lille Nelia har vært på overnattingsbesøk hos oss, og den aller aller beste starten jeg har hatt på en dag var i går da en nyvåken og dynevarm liten jente kom tuslende barføtt med rufsete hår og med smukken Minni i munnen, og ville tilbringe en liten stund i sofakroken på fanget til tante og bare se på «havet» og solen sammen. Bitte litt, bare en liten stund ♥

Så var det rett ned å spise agurk over en lav sko sammen, og hun fikk trykke på Nespressoknappen og lage deilig kaffe. Også var det å passe på at katta ikke spiste opp frokosten hennes. Da hadde det blitt månelyst, det kan jeg bare fortelle dere.

MorgenstemningMorgenstemningBookeh hearts

I går sto valget mellom en tur ut eller ikke – og da det kom til stykket fristet det innmari mye mer å bare bli hjemme og pjaske med kamerakjærligheten og dette ↑ første forsøket på in-camera Bookeh (altå, ikke redigert på i ettertid), innramming av et akvarellmaleri (det skal på veggen, DET SKJER!) og på å prøve en ny oppskrift på lchf grøt. Kvelden ble plutselig til langt på natt slik som den har en tendens til å gjøre når jeg begynner med prosjektene mine, så her sitter jeg altså igjen – trøtt og kaffetørste og oppe i det som for et B-menneske og nattevakt er SÅ. HIMLA. TIDLIG.

I dag skal nemlig jeg og mennene i mitt liv på en liten roadtrip og på nok en skattejakt! Brukt- og antikvitetsmarket her kommer vi!

En fin søndag ønskes til dere ♥ Husk forresten å delta på giveawayen min! Mer info finner dere HER eller HER 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s