Noen (veldig mange) av de fotografiene jeg er mest fornøyd med etter årets bryllupssesong!

Klokken er 04 på natten og det som startet som en post med et «lite» utvalg av noen av mine favorittbilder fra årets bryllupssesong har nå, tre timer senere, blitt til noe som må være det lengste innlegget jeg noen gang har publisert her på Jubeln.

Jubelen og jeg har hatt et helt fantastisk år. Jeg har vokst som fotograf og jeg passer på at jeg alltid fortsetter å utvikle og utfordre meg selv. Jeg blir varm og god i hjertet av denne samlingen jeg har valgt ut til dere. Jeg er rett og slett stolt! Stolt fordi jeg våget å ta valget om å leve mer i tråd med min lidenskap og aller mest for at jeg presser meg selv over og forbi all prestasjonsangst og tvil, gang på gang.

Denne posten har så mange pixler i seg at jeg skal begrense bokstavene og ordene. Det eneste jeg nå vil si er TUSEN TAKK for all støtte, pepp og ikke minst for tilliten som jeg har fått med kundene mine, leserne mine og med menneskene i livet mitt. Det betyr så mye mer enn dere aner.

Så her kommer noen av mine favorittHjertejubler fra i år. Jeg har faktisk begrenset meg, tro det eller ei, hihi.

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_00-8
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_Hjertejubel_KM-
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_00-9
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_Hjertejubel__-9
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_00-2

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup_fotograf_00
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup_fotograf_Hjertejubel_00-12

 


Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

 

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup_fotograf_Hjertejubel_-5Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto
Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup_fotograf_-9Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoBryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel foto

Bryllup, bryllupsfotograf, bryllupsfotografi, wedding, weddingphotography, Hjertejubel, Hjertejubel fotoFor et fantastisk år det har vært for Hjertejubelen ♥

13 kommentarer om “Noen (veldig mange) av de fotografiene jeg er mest fornøyd med etter årets bryllupssesong!

   1. Nå har jeg faktisk gått til anskaffelse av et analogt kamera igjen! Fikk lyst til å gjenoppta denne fine delen av fotografering. Kjøpte et Canon EOS 5 her om dagen, som passer som hånd i hanske til mitt digitale speilreflekskameraet Canon EOS 5D mark III, siden jeg da kan bruke de gode L-objektivene mine på det analoge kameraet. Hadde egentlig lagt idéen litt på hylla, men etter stadig inspirasjon med de fine analoge bildene dine – måtte jeg bare begynne igjen! 🙂 Gleder meg som en liten unge til jeg får kameraet i hus en gang rundt juletider.

    Liker

   2. Ja, det kommer garantert noen bilder en gang i 2018. Tenker å fremkalle og digitalisere i Oslo, og det er jo 3 timer en vei med buss, så det blir nok i forbindelse med en dagstur på vårparten. Kan riktig nok sende det i posten, men jeg er litt redd for å miste negativer og føler det er unødvendig utgifter på frakt. Koster jo allerede masse for scanning, hehe. Men jeg vil ha best mulig kvalitet og da må jeg jo betale litt. Det finnes rimeligere alternativer, men når jeg først skal bruke mye penger på det, ønsker jeg bilder i høy oppløsning 😉

    I første omgang skal jeg nok digitalisere to svart-hvitt ruller fra 2013/2014, som jeg har liggende. Gleder meg skikkelig til å få kameraet i løpet av desember! Det følger med to ruller i svart-hvitt (ilford fp4 plus 125) og jeg har nettopp bestilt en 5-pakning med kodak portra 400, 1 kodak ektar 100 og 1 kodak t-max 400 (har erfaring med t-max 100 fra tidligere).

    Liker

   3. Det gleder jeg meg noe innmari til å følge med på. Så kjekt at du kommer til å publisere de 🙂 Og ja, kostnadene er uten tvil i høyere sjiktet når det gjelder denne hobbyen, så skjønner godt at du velger å samle opp litt først.

    Kodak portra 400 er hittil min favorittfilm! Ikke at jeg har prøvd så veldig mange enda, men jeg bestilte nettopp en pk Ilford og tenkte jeg skulle gå i gang å teste svart/hvitt nå når det først likevel er så grått ute læll 😉 Det har jeg aldri prøvd før, så det blir morsomt å teste ut.

    Liker

   4. Jeg har heldigvis såpass lite jeg bruker penger på, så sånn sett er kostnadene helt greie. Nå har jeg jo «for mye» penger hver måned som jeg aldri får brukt opp. Havner alltid mye på sparekontoen, men er jo fint når jeg kan bruke det på fotografering som jeg liker så godt.

    For meg var det naturlig å starte med svart-hvitt, siden jeg fremkalte selv tidligere. Så farge er i grunn nytt for meg. Fotograferte jo analogt med fargefilm når jeg var liten, men det er så lenge siden og på den tiden var det med et helt enkelt Olympuskamera uten noen form for manuelle innstillinger. Husker jeg fikk mitt første kamera julen 2001 (eller 2002?) Pappa blakket seg jo helt på film og fremkalling, hehe! Tror det var en lettelse når jeg gikk over til digitalt noen år senere 😉

    Kodak portra 400 virker som en bra film ja. Tror jeg kommer til å like ektar 100 også.

    Liker

 1. Fantastisk Nadia, du er så sinnsykt flink!
  Her er mine favoritter:
  Stearinlys + brudekjole i vindu ❤
  Gjennomsiktig paraply ❤
  Hennes hånd på hans kinn under vielsen ❤
  Svarthvitt til høyre for nett vigde ❤
  Under sløret ❤
  Hus/brygge ved vannet ❤
  Vann og låve i bakgrunn ❤

  Keep up the good work!
  Jeg får så lite bryllupsoppdrag og klør meg litt i huet etter hvordan få flere. Hadde ett i år og to i fjor, da blir det liksom litt vanskelig å utvikle seg så mye, får masse erfaring, men glemmer liksom litt til neste gang. Håper på flere i årene som kommer. Det som er med fotooppdrag er at det går eksponensielt, fordi alle fornøyde kunder gir nye potensielle kunder. Vanskelig, med gøy! Digger at du har gått skrittet videre og håper du klarer å "slå deg til ro", uten å kjenne på stresset med prestasjon og tjene nok penger ogsåvidere hele tiden.

  Liker

  1. Tusen hjertelig takk, snille deg! ❤ og takk for tilbakemelding om dine favoritter – det synes jeg alltid er så interessant å vite 🙂

   Jeg gjorde ett bryllup for et slikk og ingenting og deretter begynte ballen å rulle fort for min del. Eller, det er jo selvfølgelig relativt, men for MEG og med min andre jobb som sykepleier så syntes jeg det var helt passelig med 7-8 bryllup i sommer og høst 🙂 Kanskje kan du gi noen en deal de ikke kan si nei til, mot at du bruker bildene og promoterer deg selv? Kanskje har du allerede gjort det? Fortell meg litt om ENKet ditt, om du vil? ❤

   Liker

   1. Så hyggelig at du svarer meg så ordentlig ❤
    Jeg har nok gjort den greia der allerede.. Tror mitt første bryllup var i 2012, da tok jeg vel 3500kr eller noe. Har hatt 6 stk til sammen. Jobber hardt med markedsføringa, men er bare booket ett til 2018. Får bare se hvordan det går videre, hjelper ikke å stresse liksom. Har planer om å gå innom noen frisørsalonger med rabattkort de kan gi til sine kunder!
    Men en 3-4-5-6 bryllup i året hadde vært så fint, for da får man sjansen til å utvikle seg, og får en litt ordentlig inntekt av det her. Når jeg har sittet å jobbet med bildene fra bryllupet i år har jeg tenkt mange tanker, blant annet "Husk å be brudgommen ta ut snusboksen av jakkelomma", haha, og hadde jeg hatt ett bryllup en mnd senere hadde jeg husket det. Men ett år senere er det litt verre, jeg har heldigvis skrevet det på en liten lapp og hengt den opp på oppslagstavla.

    Liker

   2. Det løsner nok, og som du sier så er det ikke akkurat noe som hjelper å stresse over 🙂 Det er jo godt å tenke på at det skal liksom ikke mer enn ett knallbra bryllup til, og riktig deling av disse bildene, så baller det fort på seg!

    Bildene dine er jo nydelige, og hjemmesiden din så fin og profesjonell (kan jeg spør hvilken host du bruker, btw? Skal i gang med å bygge min egen men blir aldri fornøyd med de stedene jeg hittil har sjekket ut). Det handler nok også litt om flaks, tenker jeg ^_^ Det ser også ut som at du får en del andre fotohenvendelser som barn og familie?

    Jeg for min del er også veldig opptatt av å ikke la hele fotogreia bli en JOBBJOBB, men en hobby og lidenskap som jeg jobber litt med, hvis du skjønner. Å hoppe 100% ut i freelance yrket tror ikke jeg at jeg hadde hatt nervene til!

    Det der med snusboksen har jeg også vært borti, haha! Lærer og utvikler meg fremdeles for hver shoot jeg har, og det er så innmari gøy! 😀

    Liker

 2. For noen fantastiske bilder!!! Elsker de alle sammen. Kan jeg spørre hva det vil koste å ha fotograf til nesten hele dagen? Fra påkledning til kaka er spist? 😉

  Liker

  1. Tusen takk for superhyggelig kommentar, Ida😀 så kjekt å høre at du liker min stil. For heildagsfotografering fra ende til annen koster det 15.000 (+moms). I prisen er det blant annet inkludert 250-300 bildefiler 😊 Ta gjerne kontakt via mail (nbouhafs89@gmail.com) eller på facebooksiden til hjertejubel foto for mer informasjon om du ønsker det 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s