Den glemte torsdagen

 

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag?

Roma_01

Det er det sannelig ikke sikker mange av dere vet? En ting som derimot er sikkert, er at de fleste av oss vet hvilken dag det er I MORGEN. Black Friday.

Men nå lar vi svarte fredager få vente bare en bitte liten stund. Hva med å vende tankene bort fra kuppene mangemangemange av oss kommer til å gjøre i morgen, og heller tenke litt på den dagen som er i dag. Før svartefræddan kommer det nemlig en litt spesiell torsdag som vi dessverre ikke fikk med på kjøpet da vi sikret oss ev av våre nyeste kommersielle feiringer.

Roma_02

I dag er det thanksgiving. En dag for å tenke, reflektere og verdsette det vi allerede HAR i livet ♥

Jeg slår derfor et slag for en stakkars tilsidesatt torsdag! Her er noe av det jeg er TAKKNEMLIG for.

Jeg er takknemlig for min gale og elskverdige familie, de snåle og fine vennene mine og min fantastiske forlovede. Jeg er også takknemlig for helsen min, for landet mitt, og for det privilegerte livet jeg får leve her. Jeg er takknemlig for evigstore solsikkemarker, lange bilturer og hverdagssnillhet, og jeg er evig takknemlig for tryggheten, varmen og kjærligheten som fyller livet mitt.

Roma_05

Hva er dere takknemlige for?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s