En innspurt og seks ønsker

November og høstkos

Plutselig er det bare knappe to uker igjen av måneden før måneden, og til november blir et tilbakelagt kapittel for denne gang. Jeg vil prioritere å få gjort noen ting før den tid, og siden ukene bare raser forbi nå (sann seriøst, hvordan kan egentlig tiden gå så fort?!) så skal jeg ikke være superambisiøs med tanke på lengden på denne listen.

Før desember starter har jeg veldig lyst til å…

… oppdatere garderobeprosjektet mitt! Det går ut på å samle på stilige/rare/unike brukt- og vintageklær som jeg planlegger å ta vare på for alltid. I løpet av det siste året har jeg blitt mer modig når det gjelder klesstilen min, og tanken på å skille meg ut har gått fra å være noe jeg en gang fryktet til noe jeg nå faktisk ønsker å få til. Derfor vil jeg bruke en dag på å dra thriftshopping og på skattejakt til klesskapet…

… skrive ett innlegg i «Secondhand Saturday» spalten min, og vise dere noen av mine siste garderobefunn. I høst har jeg for eksempel funnet ikke mindre enn TRE skikkelige kilter på Fretex som alle passet meg som støpt. Jeg velger å se på det som et tegn og at Skottland roper mitt navn!…

… gire opp pre-julestemningen med en lightversjon av et juleverksted sammen Thea og Nelia. Og det skal vi faktisk gjøre allerede i dag!♥…

… prøve meg på en lchf/keto-suksessterte eller en annen type godsak…

… publisere oppsummeringsinnlegget om fotoprosjektet mitt – en av de få prosjektene jeg har startet og faktisk fullført som planlagt, haha!…

… male en vinterakvarell og faktisk HENGE DEN PÅ VEGGEN ♥

Hva skal dere i november? 

5 kommentarer om “En innspurt og seks ønsker

 1. Tusen takk for superkoselige kommentarer! Det varmer STORT! 🙂

  Men du, kanskje du har lyst til å dele litt underveis- bilder/ film av akvarellmalingen?
  Jeg har farger, pensel og papir, men så var det det at dette er heeeelt nytt for meg, jeg jeg vet simpelten hverken hvor eller hva jeg skal starte med!
  Kanskje du har noen nybegynnertips å komme med også?
  Det hadde vært knall 🙂

  Stor klem, Janniche

  Liker

  1. Oi, det kunne jo vært morsomt! Jeg er jo en nybegynner selv, bortsett fra de her små julemaleriene så kan jeg telle på to hender hvor mange ganger jeg har satt meg ned med akvarellen. Men noen tips kan jeg alltids komme med, takk for inspo! ❤

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s