Nadia Enten Eller Bouhafs

Pitch_sonia&harald_04

Foto: privat. Tatt i forbindelse med bokprosjektet «MaritParit – hekling for alle».

Hei på dere, og god mandag ♥

Merkelig nok så er det når jeg er superhektisk og har dårlig med tid at jeg kommer på gode og interessante temaer og ting og tang som jeg kunne ha blogget om, mens når almanakken har lettet en hel god del – slik som den har nå – så går inspirasjonen litt i stå. Tips og ønsker fra dere mottas derfor helt åpenlyst med stor takk!

De siste ti dagene har forsvunnet i en malstrøm av halloweenfeiring (jeg var heks), krabbefesten til svigers, utkledningstrettiårslag (jeg var enhjørning), lange netter med intens bilderedigering og til og med en liten hyttetur til Molde for å støtte superNikko som deltok i NM for Taekwon-do i helgen som var. Imponert tante right here!

Jeg har alltid vært, og kommer fortsatt til å være, et skippertaksmenneske. Det manifesterte seg i ekstrem prestasjonsangst, lockdown og x-antall mentale sammenbrudd før eksamener, innleveringer og ikke minst (!) før fremføringer da jeg var student, og i dag gjenspeiles det i ukeplaner som enten er SMEKKfulle eller luftige og tomme og man kan nesten høre ekko. Det finnes ingen mellomting i livet til en skippertaksperson. Jeg har det jævlig travelt når jeg har det travelt. Heldigvis fungerer det på nøyaktig samme måte når jeg har god tid. Resten av høsten og vinteren skal med andre ord nytes til det fulle med tilstedeværelse og kreativitet. Jeg har jobbet hardt og nå er tiden inne for å leke litt, også. Og med leke mener jeg å nesten løse kryssord og strikke grytekluter.

Ja. Jeg er der. 

En kommentar om “Nadia Enten Eller Bouhafs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s