Gleden over en ukjent sti

Skogstur_Thea&Nelia_01

Skogstur_Thea&Nelia_13

Skogstur_Thea&Nelia_10

Skogstur_Thea&Nelia_12

Skogstur_Thea&Nelia_05

Skogstur_Thea&Nelia_09

Skogstur_Thea&Nelia_14

I helga hadde jeg og onkel Tinus besøk av jentene, og det var så koselig og morsomt og spørsmålsrikt å ha de på overnatting hjemme hos oss igjen. Lørdags morgen fylte den lave høstsol stua med varmt og deilig lys hvor jentene satt rundt spisebordet med hver sin tegneblokk og fargeblyanter, mens egga kokte, «kakakaoen» ble varm og påleggstalerkenet dandert. Vi har vokst opp med skikkelig koselige lørdagsfrokoster med tente lys, ekstra god mat og pålegg. Deilige små barndomsminner som jeg fører videre når jeg kan ♥

Både Thea og Nelia syntes det var stas å gå tur i «en helt ny skog de ikke hadde sett før», og sammen sanket vi fine høstblader – desto mer tørre og krispi desto bedre – kongler, hoppet over søylepytter (og litt oppi de, og) og leitet etter fine rasteplasser for å drikke vann og mer kakakao underveis. FIN lørdag. Fine jenter ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s