Og slik guilt-tripper man en kjæreste

A COSY EVENING INI går feiret M og jeg seksårsdag (♥) med hver sin café mélange med pumpkin spice etter jeg kom hjem fra en fotojobb. Det er stort – at han drikker kaffe sammen med meg, altså. Det kan kanskje ha bittelitt å gjøre med min lille rant dagen før, da jeg småsutra litt om hvor vemodig det er for meg at han ikke er glad i det og at vi dermed ikke kan drikke kaffe sammen. For det er en riktig så koselig greie. To stykker som nyter hver sin kopp med rykende sort gull. Sammen. «Men jeg kan jo sitte sammen med deg å vente til du har drukket opp kaffen din» foreslo han naivt, uvitende om at hele POINTEN er at vi skal koffeineres, SAMMEN.

Men i går var altså dagen da vi låg i sofakroken og såg på Dirty Grandpa med hvert sitt stålgrå Hammershøy krus fylt med deilig deilig høstkaffe. Sammen. Og jeg har aldri følt meg så nærme den mannen i hele mitt liv som det jeg gjorde da, haha!

I dag forlenger vi feiringen med en av våre favorittgreier, nemlig roadtrips. En liten dagstur denne gangen, med den røde nålen stiplet på en secondhandbutikk rundt nitti minutter unna. Elsk over secondhand. Tidligere i uken fant Martinus en kilt til meg. EN LEGIT KILT! Den satt som støpt og var akkurat som skapt for meg, og det bare to dager etter at jeg klikket hjem to vintage kiltinspirerte skjørt hjem fra Etsy. 149 spenn og halvskotten i meg fryder seg. Come to mama.


Yesterday Martinus and I celebrated our six year anniversary with a café mélange with pumpkin spice after I got home from a photo session. It’s a big thing, us two drinking coffee together, I mean. It may have something to do with my wee rant rant the other day, when I was whining about how utterly gutted I am that he doesn’t care for coffee, and that I have been robbed from important coffee companionship for the rest of my entire life. Cause it’s a really warm and fuzzy thing. Two people sipping coffee, I mean. Together. He even naively suggested that he could just sit there with me and wait until I had finished my coffee, not grasping the fact that THE WHOLE POINT is getting really caffeinated TOGETHER. Duh. 

But yesterday the amazing thing happened that we both were laying on the couch watching Dirty Grandpa for the second time with each our cup of coffee in our hands. 50-50 cream and coffee, but nevertheless.. I’ve never felt as close to the guy as I did in that moment.

Today we’re extending our celebration and doing one of our favorite things. It’s roadtrip time! The agenda is a secondhand shop about 90 minutes and a ferry away. I just can’t get enough of thrift shopping. The other day Martinus even found a kilt for me. A LEGIT KILT made of 100% wool and even made in bonnie Scotland. It fitted perfectly, and the best thing is that this happened just a couple of days after I ordered two plaid skirts and a scarf from Etsy. My half Scottish heart was throbbing from excitement – come to mama!

En kommentar om “Og slik guilt-tripper man en kjæreste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s