Rask og enkel DIY som bringer høsten rett inn i stuen din


HEI I FREDAGEN!

I kveld er jeg classy og sassy og nipper vann med sitronskiver i fra vinglass, og min sedvanlige svarte kaffe har en generøs klatt med pisket krem i seg. Café Mélange, som de med peiling ville kalt det.

Interiør_høst
Interiør_høst5Interiør_høst1
Interiør_høst2

KJAPP OG ENKEL HØST-DIY

Dette er tiden for prosjekter og DIYs, og over de siste dagene har innsiden av huset vårt i skauen skiftet ham. Fargerikt og fresht interiør har blitt lagret i en pappeske på loftet i påvente av lysere dager, og i mellomtiden får naturen fritt spillerom i stuen vår. Disse høstterrariumene og høstkrukken appelerer veldig til kosefølelsen i meg, og det føles lunt og godt og varmt og trygt på en og samme gang. Og det er jo selve essensen av høsten, eller hva?

Interiør_høst6
Interiør_høst3Interiør_høst7
Interiør_høst8

I høstkrukken har jeg puttet forskjellige greier som jeg forbinder med denne deilige årstiden. Ikke bare er det visuelt vakkert, men lukten er også helt amazing og gjør meg varm og fuzzy på innsiden.

I min krukke er der diverse tørkete sitrusfrukter og epleskiver. Jeg liker så godt hvordan tørket frukt ser ut, spesielt sitruser. Så harde og knasende og sprø. Der er også kongler fra fjell- og skogsturene vi har gått, kanel, chilli som vi har dyrket og tørket selv og laurbærblader som er så godt i supper og gryter på denne tiden. Og sist men ikke minst – de piece de resistance – massevis av nelliker og et dryss av kardemomme. Det lukter så godt! 

 

5 kommentarer om “Rask og enkel DIY som bringer høsten rett inn i stuen din

    • Så glad for at du liker! Ja nå er virkelig tiden inne for fotografering. Oktober er favorittmåneden min, og en dag ila måneden skal jeg ta meg en lang biltur alene, bare kameraet, kaffekoppen og jeg, så drar vi på fotosafari. Det blir vidunderlig ❤

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s