BACK AT IT, men først

Kreta_66
Foto_privat;  fra prosjektet «A roll of film a month».

Hjemme igjen!
Selv om jeg har vært på tidenes diggeste ferie med maks avslapning og senkede skuldrer, så har ikke det hindret underbevisstheten min fra å jobbe på spreng på nattestid. Hver eneste natt har jeg hatt stressdrømmer og mareritt, hvor jeg har drømt om folk jeg ikke vil ha i nærheten av tankene mine engang, deadlines som ikke bli møtt med fatale følger,  oppdrag som går til helvete og syke ting som jeg ikke engang skal prøve å beskrive. Martinus sier at han også har drømt mye rart den siste uken, og at da han var i forsvaret hadde han også mange rare drømmer når de sov utendørs. Kanskje klikker hjernene våre av for mye frisk luft, hehe. Jeg for min del tror at stressmarerittene mine har bittelitt sammenheng med at min kjære mac sluknet for aller siste gang et par dager før vi reiste, og at tanken på alle bildene jeg fortsatt har å redigere, samt de nye som kommer på løpende bånd fra kommende oppdrag har lagt å marinert i bakhodet mitt gjennom hele roadtripen vår.

Men! Nå er jeg altså i gang igjen. Mail- og facebookinnboksen er gått gjennom og besvart,  avtaleboken har fått nye avtaler og knæsje tusjfarger i seg, og sist men ikke minst så har jeg fått på plass en GUD av en Mac til å redigere alle bildene mine på. Hjelpes, nå har a ordnet sysakene sine og er KLAR for en jublende høst ♥ Men aller først….

Jeg fant en ny type kaffe til kaffemaskinen min i sta, og den må jo bare testes, jo før jo bedre.

God helg! Klemklem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s