SECONDHAND SATURDAY #7 (Jackpot?)

Secondhand saturday

Torsdag var Martinus og jeg nok en gang på skattejakt på flere secondhand butikker. Det ble som en liten oppvarming til loppemarkedet vi skal på i dag, liksom for å trene øyet til å se etter skatter i forkledning. Jeg er merkelig glad i å skure igjennom saker som andre mener er donere-bort-verdig, og selv om jeg ender opp med å bruke en time og mer uten et eneste funn, så er det fremdeles tid vel brukt i mine flakkende og stjernespekkede øyner.

Men på torsdagen ble det altså jackpot. Eller kanskje, i alle fall. «Italia-sko» som jeg kaller dem, den perfekte kameravesken til analogbaby og jammen meg fant jeg ikke en analogbaby nummer 2!

«Vet dere om den fungerer som den skal?«

«Det har jeg dessverre ikke peiling på».

«Hva koster den da

«Femti kroner«.

F E M T I kroner. Tar den jeg, da, tenkte jeg, og trippet ut derifra fortere enn svint i frykt for at kassadamen skulle ombestemme seg. Jeg tenker som så at om den fungerer så har jeg potensielt gjort et kjempekupp, og om ikke så har jeg fått et kult dekor til vitrineskapet mitt. Vinn-vinn!

2 kommentarer om “SECONDHAND SATURDAY #7 (Jackpot?)

  1. Folk forstår ikke at de analoge kameraene fortsatt er verdt noe og det er flaks for oss! Jeg har kommet over flere skatter på denne måten. En gang, dette er en rar historie, men jeg jobbet på butikk på hjemstedet mitt, og en dag kom en kunde bort og spurte om han kunne stille meg et personlig spørsmål, haha. Han hadde nemlig sett meg på bussen med et analogt kamera, og han hadde tre stk han skulle gi til loppemarked, men hvis jeg var interessert kunne jeg FÅ de!! Jeg tilbød han selvfølgelig penger, men det var ikke på tale. Der var det et vanlig nyere analogt, et undervannsnikon jeg har lekt mye med, og et Leica! Syke greier. En gang kom jeg også over et fullt fungerende et til 35 kr på fretex (med film i!)

    1. WHAT! Det er det sykesteeeee, herrefred så flaks kan man ha! Jeg blir helt tullete i hodet av å tenke på alt som sikkert ligger bortgjemt i alle de norske loft og kjellere. Også Leica da,, HALP! 😂😍👌🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s