MORDERISK BUSSBANDE I PRAHA

rosetryne2rosetryne3

Dere som følger meg på SnapChat (nadiabo) vet allerede for en traumatisk natt jeg har hatt. I går brukte jeg mange timer på å undersøke hvor vi skal dra på ferie, og Praha har jeg egentlig hatt i bakhodet i lengre tid. Så i natt hoppet jeg på dreamway-expressen til Tsjekkia, hvor jeg har brukt h e l e natten på å prøve å unnslippe en morderisk bande som fanget oss stakkars turister og backpackere i det vi gikk ombord i bestemte busser, og fraktet oss direkte til et avsidesliggende slakteri hvor vi ble torturert, drept og selvfølgelig slaktet og servert til folket. Dette er hjernen min, dere. Jeg unnslapp da, såvidt pjuh. Men det virkelig tragiske er at jeg våknet mange ganger i natt og forsøkte å avslutte denne drømmingen, men hver gang jeg sovnet så var jeg DER igjen – midt i Prahas morderiske gater, på flukt fra de hersens slakterbussene. Så ja, Praha er altså strøket av listen som potensielle reisemål, og jeg er bittelitt trøtt i trynet og forvirra i dag.

I går bestemte vi oss heldigvis for at det faktisk blir norgesferie og roadtrip, og ikke storbytur ett eller annet sted i europa. Vi reiser ikke før om en liten stund enda, men i mellomtiden nytes sommeren vi fortsatt får i rykk og napp her på Sunnmøre, kjekke fotooppdrag og massemasse bilderedigering, rusling i skogen og total avslapp ♥

Og hey! På torsdag snapper jeg på lavkarbohjørnet (dere finner oss under navnet LOWCARBLIVING) så tune gjerne inn om dere vil følge oss der 🙂

5 kommentarer om “MORDERISK BUSSBANDE I PRAHA

    1. Uææh, jeg vet! Jeg lager mystories litt i rykk og napp, og nå er det lenge siden det har hverken rykket eller nappet, gitt! Men når jeg lager, så LAGER jeg, haha ;D Nei huff, den drømmen var intens altså.. jeg har vært preget i hele dag!

      Liker

  1. Jeg har faktisk vært mange ganger i Praha. Skulle jeg gifte meg en gang, ville det være byen. Det er ikke så farlig der, det er mest porselen og glass og fine bygninger å fotografere. God Norgesferie, men ikke skrinlegg Tsjekkia helt. Putt pikkpakket i kofferten og fly dit en tur.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s