ENDELIG MIN TUR

Wee, i dag er det endelig min tur å ta sommerferie! Ja, riktig, s o m m e r-ferie. Høstnyhetene har for lengst kommet i butikkene, folk har byttet ut interiøret i hjemmene sine og sosiale medier har begynt å kle seg i store chunky knits, tenne duftlys i hver en krik og krok av stua og lese gode bøker i sofakroken. Mange er visst så ferdig, done og did med sommeren tjuesøtten at ikke engang stakkars august får lov å gjøre seg ferdig engang.

Jeg derimot, jeg tviholder fremdeles på sommerfølelsen. Jeg lever i fornektelsen bare en liten stund til, og nekter å ta på meg sokker og ytterjakken helt enda. Mitt sommerstatement, fotlenken, den forblir lenket godt fast fordi HALLO fortsatt august og nevnte jeg forresten FERIE? ♥

fjørtofta

Siden «mainstreamen» allerede har fått meg på tanken, så kan jeg jo like godt innrømme at jeg synes jo at sommeren faktisk er aller best når den er på hell. Den gråsonen mellom sommer og høst, vet dere. Når årstidene småkrangler litt og den ene vil starte NÅ mens den andre vil stick around bare litt lenger. Også blir de sammen enige om en ordning og gir oss en spaltet overlapp hvor det er sommer og shorts den ene dagen, og den neste kjenner du plutselig at du trekker den umiskjennelige og krispe luften ned i lungene. DEN sommerhøsten, den er egentlig best.

forrest2

Jeg er et høstbarn – jeg er jo det. Rent genetisk trives jeg aller best desto lysere og varmere det er, men sjela og spiriten min får mest næring på høsten ♥ Det er en av grunnene til at jeg valgte å legge ferien min så seint i år – så får jeg i pose og sekk. Jeg ELSKER å få i pose og sekk. I posen min ligger det forhåpentligvis noen varme og lune sommerdager igjen, kanskje til og med noen bbqs og en dag på fjellet i bare shorts og t-skjorte. Kanskje får jeg kjenne til og med den vidunderlige lukten av varm skog, mm. I sekken har jeg fotoroadtrips og natur som skifter ham fortere enn jeg klarer å knipse. Kjølige kvelder, iskalde netter og ansikt opplyst av varmt lys rundt bordet i pappas hagestue. Panelovnen på full pupp.

fjørtofta2

Vi starter med utførelse av ferieplanene våre allerede NÅ og er i skrivende stund på vei til Valldalen for å utnytte årets siste muligheter til å fiske laks i elven. Martinus er i sorg stakkaren, så vi har ikke et eneste minutt å miste. Bortsett fra litt jobbing med Hjertejubelen og bilderedigering så blir det å ta dagene veeeldig som de faller seg mens vi er her, og en bedre start på SOMMERferien min (FOR DET ER FORTSATT SOMMER) kan jeg egentlig ikke forestille meg.

2 kommentarer om “ENDELIG MIN TUR

  1. Du tar fantastiske bilder! Ønsker deg en god SOMMERferie. Jeg fotograferer blomstene som fortsatt strutter om dagen, bare for å minne oss på at årstidene dør ikke så brått og jeg kan forevige virkeligheten vår. Knips.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s