CATHERINE + HENRIK, OG EN HARDDISK FULL AV KJÆRLEIK

Bryllup, Catherine & HenrikBryllup, Catherine & Henrik2Bryllup, Catherine & Henrik3Bryllup, Catherine & Henrik4Bryllup, Catherine & Henrik5

Jeg gjør happydansen min når jeg ser i kalenderen min for neste år, og ser at allerede er det flere neongule bryllupslørdager i vente ♥ Jeg har vært så privilegert å få bli med på så mange og SÅ utrolig fine kjærlighetsfeiringer hittil i år, og enda har jeg flere som gjenstår. Yay!

Jeg har startet arbeidet med å opprette en skikkelig hjemmeside til mitt lille foretak. En litt mer profesjonell og clean måte å fremvise arbeidet mitt på enn «bare» via kategoriene mine her på bloggen. Det blir mitt neste steg og prosjekt, men g u r i m a l l a det er mye job. Det synes i vert fall jeg. Det kanskje ikke rart siden jeg lærer meg alt mulig av greier jeg ikke kan underveis, og plutselig så har jeg laget noe jeg ikke visste jeg kunne, og lært noe jeg ikke visste jeg trengte å lære. Faked it ´til I made it skal det stå på min gravstein, fyi.

Årets fotooppdrag har forøvrig gitt meg en harddisk proppfull av masse deilig kjærlighet, og som vi alle vet så er kjærligheten aller best og søtest når den deles så fremover kommer det til å komme en hel del flere drypp og stråler av bildene jeg har tatt av årets lovebirds.

Og dere.. I GÅR KOM BOKEN I POSTEN ♥ Jeg sitter å stryker på den med den ene hånden mens jeg skriver til dere med den andre NÅ i dette øyeblikk as we write. Null tull, helt sant. Og den er så NICE! Så fin er den, at den skal få sin egen post, hihi. Om dere vil kjøpe den, så kan dere gjøre det HER.

2 kommentarer om “CATHERINE + HENRIK, OG EN HARDDISK FULL AV KJÆRLEIK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s