UNNSKYLD, KROPPEN

Ina & Thomas_jpegs_76

Jeg er på min femte dag uten stemme. Eller, i dag får jeg noen ganger hvest frem lyder som kan minne om en sur og rusten saxofon, og det er jo alltids noe. Etter at gjestene våre begynte å strømme inn dørene sist fredag så sank skuldrene mine tusen hakk, men sucks for me at immunforsvaret mitt fulgte hakk i hæl. Det er litt fascinerende hvordan man kan liksom kan utsette sykdom om man har det skikkelig travelt eller gleder seg til noe, synes dere ikke? Det straffer seg så klart, og sykdomssmellen blir gjerne ti ganger hardere og mer brutal enn den strengt tatt trengte å bli. Det er vel kroppens måte å gi meg en bitch slap på og si DU IGNORERER IKKE MEG… betch.

Unnskyld, kroppen!

De siste dagene har med andre ord vært innholdsfattige, og godt er det. Jeg hviler og gjør mitt for å gjøre bot med helsen min, og mens jeg venter fordriver jeg tiden med å redigerer bilder, skrive noen utkaster og pusler litt med en spørreundersøkelse til bloggen. Åh, også slettet jeg det forrige designet mitt ved et uhel og måtte bruke fire timer på å fikse det, haha. Jeg synes jeg kom bedre ut av det, tho. Det ble ryddigere, midtstilt (OCDsjelefred, at last) og…. enklere. Jeg liker det, gjør dere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s