HALLO TRETTI!

På fredag blei Martinus 30 år. Som han selv sier så kunne han gjerne tenkt seg å være tjue, ja til og med seksten år igjen! Jeg for min del ville ikke vært seksten en gang til om jeg så fikk muligheten slengt etter meg, H E L L  N O, men vi har vell alle de årene som vi selv anser som våre egne glansdager – I guess.

Feiringen av min kjære var fullkomment perfekt. Jeg elsker jo å planlegge slike greier, og spesielt når det er for en slik en kjekk kar som min sin. Festen holdt vi i ei sjøbu bare en liten snubl fra blikkstille sjø, med tretti mennesker som jeg glatt kunne ha sleika trynet til under ett og samme tak og med god stemning hele veien. Når morgenen kom (og jeg hadde blitt fridd til, igjen!) og jeg sto barbeint med danseslitne bein i en hvit kjole ute under øspøs rettned sommerregn som kom AKKURAT som meldt klokken 06, og jeg tømte ølbokser og ryddet plastkopper dekte i friske og tunge regndråper – så smilte jeg klissvåt for meg selv og såg bort på M og tenkte at selv om han sikkert med litt vemod såg at tjueårene svevde avsted sammen med heliumsballongene, så kunne det kanskje tenkes at det gjennom tidene har blitt levd trasigere trettiårsdager enn akkurat denne.

Jeg kunne tatt kvalmt mange fine bilder til dere fra denne kvelden. Både av hvordan jeg hadde pyntet med luksusballonger, girlandere i gull og sølv og av bordløperen laget av Jo Nesbøs Sorgenfri. Jeg kunne knipset i vei av sjokolade- og nutellacupcakesene som fikk skryt av mennesker som vanligvis ikke skryter av søtsaker, og av det orgasmiske spleisematbordet (slår.aldri.feil). For ikke å snakke om gjestene våre! Men denne kvelden ville jeg nyte, virkelig nyte sammen med min(e) kjære, så fotograferingen – den fikk gjestene selv ta seg av! ♥

Lykkekrukka3

Jeg SA det var god stemning hele veien, gjorde jeg ikke

Ah, tretti ass.
«Da e d kanskje på tide å bjønde å barbere sej i trynet da» – M ♥

7 kommentarer om “HALLO TRETTI!

  1. Tilbaketråkk: PREIKA LITT LIKEVEL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s