LAVKARBOHJØRNET OG GIVEAWAY

cathryn-lavery-67852.jpg

To superkjappe ting, bare. Jeg har nettopp kommet hjem fra nattevakt og med det er jeg ferdig med arbeidshelg for denne gang. Men det jeg skulle si (før jeg sovner som en stein) er at  i dag snapper jeg for første gang på Lavkarbohjørnet, noe jeg skal gjøre to ganger i måneden fremover. Jippi! På lavkarbohjørnet er vi en fin gjeng med jenter som deler tanker, forundringer og erfaringer med en lchf livsstil. Følg oss gjerne!

I tillegg har jeg en giveaway på Instagrammen min hvor en av dere får en egendesignet almanakk fra personligalmanakk.com. Legg igjen en kommentar HER for å delta i trekningen. Vinneren trekkes på fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s