PÅ FERIE OG PLANLEGGER FERIE

dean-johns-265000 (2)

  I’m back!

Hjemme igjen etter noe som kjentes ut som en liten snartur til Grekenland. Det skal ikke så mye til – bare noen få dager med sol på kroppen og noen dypp i middelhavet så er jeg like fornøyd som en slange i solsteiken og alle kalde og sure vinter/vårdager er for lengst glemt. Lagrene er fylte, jenta er happy og noen nyanser mer gylden. Jeg forteller dere litt mer den lille men veldig innholdsrike uken vår på Platanias, Chania og Chalepa så snart filmrullene derifra er fremkalt, jeg, så tar vi det bare derifra ♥

Når et lager blir fylt så skriker de andre etter det samme, og nå som jeg er sol- og havmettet så er det altså asfalten, fjordene og fjellene som roper etter oppmerksomheten min. Det er bare noen få uker siden jeg kjørte en solo-roadtrip tur/retur Ålesund – Bergen, og bilturer er bare den mest undervurderte greia, EVER. Noen av de aller beste ferieminnene mine er faktisk fra bilveien og fra diverse rasteplasser og campingplasser i vårt lille land, og om jeg får barn en dag så kan jeg ikke vente med å gi dem noen av de samme opplevelsene jeg fikk med fisketurer, piknik-kurv med hjemmesmurt niste, soveposer og hytter, bilbingo og noe som kjentes ut som all verdens med tid. Åh, gamledager ♥

Årets feriedager er heldigvis langt fra over, og vi tenker å følge ropene og kanskje bruke litt tid på trekking og telting på fjellet, eller kanskje en biltur langs kysten vår. Aller aller  helst en kombinasjon av disse, heh. Om noen har forslag til reiserute/fjellturer til oss så blir jeg superglad for tips i kommentarfeltet 🙂

2 kommentarer om “PÅ FERIE OG PLANLEGGER FERIE

  1. Jeg tror det blir bra nesten uansett hvor man bor. Men har du barn, kunne det være noe å kjøre til Bjørneparken i Flå, kombinert med fjelltur.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s