VAYCAY MODE

hatteprofil3

BOM! Plutselig har jeg friperiode igjen og nå som omslaget til boken har blitt godkjent av forlagsredaktøren så erklærer jeg meg selv FERDIG med mitt aller første bokprosjekt! Som fotograf – om det skulle herske noe tvil. Nå må jeg bare smøre meg med et tjukt lag tålmodighet og vente på å se – og ikke minst holde – det ferdige resultatet i hendene mine. Så spent!

Siden sist har jeg girlbosset on med både bryllup- og nyfødtfotograferinger, og det har stort sett vært det helgene mine har blitt (gledelig) brukt på så langt i sommer. Sist helg hadde jeg fri fra alt og da dro jeg på en solo-roadtrip til Bergen for å møte en venn jeg ikke har møtt på pinlig lenge. Byen skrudde på storsjarmen og glimtet til med både varme OG skyfri himmel, og jeg gikk storøyd og storfornøyd i gamle Bergen museum, på bryggen og fisketorget og i gater jeg ikke vet hva heter. Jeg konkluderte raskt med at jeg må tilbake snart, for alle bruktsjappene vi ramlet over var stengt for dagen. Doh!

Akkurat nå er det faktisk straka vegen fra jobb til flyplassen. En hel uke under stekende kretasol venter på meg og den aller første mannen i mitt liv, Daddy-o! Veldig spontant bestilte vi en tur sammen, bare vi to, da vi oppdaget at vi begge hadde en helt tom uke fremfor oss i ferien hans. Det skal bli uendelig godt, og nå er vi endelig på vei.
Vi skrives plutselig! ♥

5 kommentarer om “VAYCAY MODE

  1. Gratulerer med bok! Det er veldig spennende å vente på det ferdige resultatet. Du e ren dyktig fotograf jeg liker å følge bloggen til! Jeg håper du forteller hvor vi kan kjøpe boka di når den er ute. God ferie med daddy!

    Liker

      1. Jeg kan ikke hekle på sykehuset av sikkerhetsmessige årsaker, men kanskje det kan være en fin gave til noen jeg er glad i.

        Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s