DEADLINE WEEK & LCHF

// Drømmefangeren, amigurumi-dukkene og steinene som er avbildet i denne posten er laget av dyktige Maritparit ♥

2. Stemningsbilde drømmefanger22. Stemningsbilde blomster-humle
3. stemningsbilde, kjole-bamser12

2. Stemningsbilde blomster2
3. stemningsbilde, kjole-bamser82. Stemningsbilde blomster3

2. Stemningsbilde blomster4.jpg

Målstrek i sikte!

Denne uken har jeg markert som DEADLINE WEEK med store og truende bokstaver i avtaleboken min. Jeg er en «i siste liten» type person, og presterer absolutt best når jeg har akkurat bare litt for lite tid. Så akkurat blir både bebis- og bryllupsbilder satt på vent et lite øyeblikk, mens jeg girer opp på bokprosjektet og satser på å slenge meg over målstreken i starten av neste uke. I dag knipser jeg bilder til omslaget. OMSLAGET! Boken skal etter planen publiseres av Pitch forlag allerede i august, og med det så kan jeg nesten smake både sangriaen, saltvannet og alle solstrålene som skal treffe denne stakkars sommersultede kroppen i slutten av måneden. Sydenturen som jeg velger å se på som en gedigen og velfortjent high-five til meg selv skal virkelig nytes til det fulle, og fungerer som en supermotivasjon til å fortsette med full pupp inntil bokprosjektet er navigert trygt i havn. De siste månedene har vært så sjukt givende og spennende, samtidig som det har krevd så utrolig mye mer planlegging og arbeid enn hva jeg noen gang kunne innbille meg uten å ha gjort noe lignende før.

Ellers nytt for de siste ukene er at jeg har lagt om kosten til lchf og vurderer å begynne å dokumentere litt mer om den reisen her på bloggen. Men jeg trår enda veldig varsomt, for jeg får aldeles fnatt og ståpels av å tenke på «i gamle dager» (shit så gammel, da) da jeg blogget helt fullstendig filterløst om kroppkroppkropp, centimetere, (lav)kalorier, fettfrykt, overtrening og en ikke-hollistisk og veldig skadelig tilnærming til «helse». Nå derimot – eldre, klokere og med mye mer kunnskap og viktigst av alt et helt annet mål på helse – så tror og håper jeg at jeg kan dele uten å hverken trigge eller skade. 

Dere som er innom her (ilu, ♥) – kunne det vært interessant for dere å lese litt mer om helse, pcos og et lchf-kosthold her inne? 

3 kommentarer om “DEADLINE WEEK & LCHF

 1. Sikkert interesse for sånne temaer Nadia, mat er medisin! Har selv lagt om til paleo kosthold, ligner litt LCHF. Formen stiger med rett mat 😃

  Liker

  • Mat er medisin – det er sikkert og visst! Jeg har hørt masse på lærerike podcaster, og det er virkelig helt enestående å høre om alle plagene man kan bli kvitt bare ved å legge om kosten. Superinteressant! Paleo… er det litt som lchf, bare ikke så mye fett? Har alltid hørt om paleo som steinalderkost, men aldri satt meg skikkelig inni det.

   Liker

   • Nei, myyye fett 😃 men strikt paleo spiser en ikkje melkeprodukter, frukt er tillatt men skal spises med fett. Spise alt av grønnsaker, ingen restriksjoner som ej he fått med mej iallefall. Ingen korn (gluten). Og skal holde meg unna det meste av oljer, med unntak av avokado olje og olivenolje. Ej e ikkje så strikt, spiser rømme og fløte. Men bruker mest kokosmelk. Smoothie f.eks med bær, banan, kokosolje, kokosmelk, eggeplommer, gelatin metter godt! Så ej spiser mer karber enn på LCHF. Passer for meg, men ikkje for alle. 😃 Står mye på nettet om det, har hatt mykje å sei for fibromyalgi og fatigue dritten min, spiser meg friskare iallfall!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s