SHAMELESS HAPPINESS

hatteprofilhatteprofil2hatteprofil3

SMILE!


Så merkelig å vende kameralinsen mot meg selv igjen, jeg har blitt rusten, jo! På harddisken min har jeg tusenvis på tusenvis av finfine bilder, men nesten ikke en eneste en som jeg kan bruke her på Jubel´n. Vel, ikke helt enda, i alle fall. I morgen får jeg derimot tilbake en hel HAUG med analoge bilder og jeg kan ikke vente på å se resultatene fra de siste månedene med analog knipsing! Eller, det vil si digitaliserte – ikke fremkalt. Jeg innsåg nemlig tidlig i prosjektet mitt at jeg måtte velge mellom å enten fremkalle eller digitalisere bildene mine, og siden jeg har lyst til å dele bildene her med dere så går jeg for det sistnevnte. Den kødder ikke den hashtaggen; #Shootfilmstaybroke.

Og apropos, en litt morsom sak. Noen dager siden postet jeg en «>etterlysning på facebooksiden min, hvor jeg skreiv at jeg leter etter et par som skal gifte seg i år som kunne tenke seg å la meg kræsje dagen deres, sammen med analogkjærligheten. Det jeg glemte var selvfølgelig å presisere HVOR i landet jeg befinner meg, så hele greia har hittil ført til over 40 invitasjoner til bryllup fra HELE landet, Sverige og Mallorca – haha! Så fantastisk, jeg dævver. Jeg har forresten ikke valgt ut et par eller to enda siden jeg må sjekke opp datoene mot frihelgene mine, så det er fremdeles ikke for sent å melde seg som frivillig ♥ Og tuuusen takk til dere som allerede har gjort det, jeg kontakter dere alle så snart jeg får valgt ut noen 🙂

Ellers.. bare, GLIS! Ting er veldig veldig bra for tiden, og bra perioder skal nytes og verdsettes til det fulle. Sa jeg forresten at jeg fikk stillingen? Ikke? JEG FIKK DEN! Jeg er nå en dronning av natten på fast basis, og med det så har en ultrastor brikke i puslespillet mitt kilt seg på plass. Jeg har faktisk ikke de rette ordene for å beskrive hvor etterlengtet dette har vært. Jeg bare ELSKER det når litt satsing gøtsing og å lytte til magefølelsen plutselig gir så enormt med uttelling. Ah, livet. LIVET!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s