SKREVET I LYKKE- OG KAFFIRUS

Oi, hei.
Plutselig var det blitt litt lenge siden sist. Dere skjønner – internettet forsvant fra alle husets kriker og kroker bortsett fra i en kabel, og hver gang jeg satt der på gulvet med macen tilkoblet til en grå ledning som gikk rett i veggen så følte jeg liksom litt som om jeg var koblet til selve huset via en navlestreng og det hele ble akkurat bare litt for weird for meg. Men nå, WIFI! Siden sist har jeg gjort alt annet enn å ligge på latsiden.

img_3485

Hele sist friperiode vaset jeg rundt med Canonlove i hendene og et stort glis plantet midt i trynet. Jeg er hylkry over Hjertejubelen min som har gjort det SÅ bra denne måneden, og ikke minst er jeg overbegeistret over å få være pixelansvarlig i et spennende prosjekt sammen med crazydyktige MaritParit, SMIL! Og med det så har mitt ulmende kreativitetsbål fått slengt både brensel, oksygen og en splæsj bensin oppå seg, så det brenner mildt sagt godt og varmt oppi der. Toppet med litt mye prestasjonsangst, selvfølgelig, men hvem faen er vel Nadia uten en god dose engstelse og nerver.

Mai_02

hvordan står det til med dere?


En drøy uke borte fra internettet og jeg føler jeg har gått glipp av en hel haug av vesentlige greier. Driver vi fortsatt med sykt irriterende clickbaits? Har pilotfruen blitt gravid? Har paradisebloggerne forsvunnet fra topplistene? Hva konkluderte vi på flaggdebatten i år og HVOR sinte of irriterte har vi rukket å bli på SK2017 per dags dato? Same same, nuvel.

img_3461

Ellers da dere, så har jeg et KJEMPEproblem. Jeg liker å være på den sikre siden. Det høres kanskje ut som en fin side å være på, men i akkurat dette tilfellet så har min forkjærlighet for sikkerhet landet meg et lille stykke amazonas i min egen stue. «Noen få frø» ble til noen-få-frø-ganger10, dere vet – bare for å være h e l t  s i k k e r på at vi i det minste fikk noen planter å vise til etter det sneglesakte prosjektet mitt. Er dere i det hele tatt KLAR over hvor mye vann agurkplanter trenger?! DET VAR IKKE JEG. Og nå reiser vi bort om noen få dager og jeg ser forsvinnende små muligheter for at agurk-, tomat-, paprika-, chilli-, og jordbærplanten og det lille mangotrèet skal overleve fraværet vårt. Supergod hjemmedyrket agurk til den som melder seg til å passe min lille jungelflekk. Anyone?

5 kommentarer om “SKREVET I LYKKE- OG KAFFIRUS

  1. Tilbaketråkk: A ROLL OF FILM A MONTH // MARCH, PT. 2 – THE ONE WITH THE BLUEBERRIES

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s