NOEN FÅ ØYEBLIKK FRA INN I MELLOM

img_3384

Bare noen få hverdagsøyeblikk og en panneluggskrøll, fanget på iPhonen min midt i mellom to nattevakterSist uke gikk jeg på et naturfotoseminar, hvor fotografen inspirerte oss – vel, meg i alle fall – til å være mindre forutinntatt om blant annet fotoutstyret vi velger å bruke til å forevige alt mulig med. Om iphonebilder er gode nok for han, så er de gode nok for meg også, tenker jeg.

Timene mellom nattevaktene mine prøver jeg å holde så low key som mulig. Jeg ble tipset om å ikke legge så mange planer i en jobbeperiode, men heller bruke tiden på å være rutinert og streng med søvnmønsteret, til å hvile og til å passe på at jeg føler meg opplagt før vakt. I disse hellige inneklemte timene har jeg funnet en helt spesiell ro som jeg alltid har hatt vanskelig for å omfavne ellers, og når jeg har gjort det så har det gjerne vært med en bismak og dårlig samvittighet over å ha «»kastet bort«» en dag. Skjønner dere følelsen?

De siste dagene har jeg gitt kjærlighet til plantene i vinduskarmen, og om jeg setter meg ned sammen med de en liten stund så tror jeg at jeg faktisk kan SE agurkbabyene mine vokse. Mangotreet har fått mer boltreplass til røttene sine og jeg har sluppet ut årets første kveps som hadde surret seg inn da verandadøren sto åpen og jeg luftet dynen vår i usannsynlig fin mai sol. Jeg har blitt omdøpt til tante augustus og tante Fiffi av lille skjønne Thea, som lurte på hvordan i all verden jeg kunne bruke øredobber, nå som at jeg har ødelagt håret mitt og fått guttesveis. HAHA ♥

2 kommentarer om “NOEN FÅ ØYEBLIKK FRA INN I MELLOM

  1. Å, jeg tror det er veldig viktig det du skriver om. Om å ta vare på seg selv i jobbperioder, og kjenner meg veldig igjen i det å føle at man har kastet bort tiden. Når jeg flyttet til Oslo begynte jeg i en krevende jobb, samtidig som jeg var nyutdannet og ville utnytte all tid og potensiale! Til slutt ble jeg sykemeldt, da forstod jeg viktigheten av å slappe av og legger det inn som et punkt på gjørelista! Ting jeg gjør da er å lese, lese masse, kanskje lage noe ekstra godt, gå en treig tur, jogge en tur, dra på kafé alene og bare slappe av med et magasin eller noe. Så må man huske at det er et like viktig punkt som å støvsuge og ikke føle at det er bortkastet!! Hva er viktig i livet liksom, støvsuging eller å være tilfreds? Vi er for dyrebar med tiden vår og for fornuftig, så vi glemmer poenget på en eller annen måte.
    Dette ble en lang kommentar 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s