FORANDRINGER SOM AVLER FLERE FORANDRINGER

Choosehappiness--star

FEELING SPONTANIOUS TODAY


HEY HEY HELLÅ.


Sent i går kveld kræsjlandet jeg endelig på en greie som jeg har vinglet frem og tilbake på i evigheter nå. Skal skal ikke, skal skal ikke. «SKAL!» – avgjorde jeg plutselig og veldig spontant, og fortet meg å gjøre en avtale ut av det hele så ikke jeg skulle ombestemme meg. Fordi jeg kjenner meg selv. Jeg er en luring med en forkjærlighet for fluktruter.

I skrivende stund er jeg altså på vei på en liten bli ny runde, og det føles veldig riktig og ikke minst etterlengtet og kjærkomment. Litt symbolsk, nesten, som om forandringene som kultiveres inni meg for tiden må markeres og erkjennes på utsiden også. Dere vet den greia når mange kvinner plutselig treater seg på en real makeover når de kommer ut av et langt forhold? Sånn. Meg. Idag. Jeg dumper biter av meg som jeg ikke trenger lenger.


I det siste har jeg tenkt på det der med uttrykk og særegenhet, og at jeg vil prøve litt hardere å dytte opp og frem både de personlighets- og utseendemessige karakteristikkene mine, pusse smusset av glasset og gjenspeile den mest mulig autentiske versjonen av meg selv. Det at disse følelsene kommer til overflaten akkurat nå er nok langt i fra tilfeldig, men heller i superintim sammenheng med at jeg også ellers i livet prøver å skrelle bort alt det som føles kunstig, tvunget og påført. Teoretisk sett har jeg kommet meg et godt stykke på vei, men holy shit… når du først blir bevisst, skikkelig bevisst (som i at du tenker på det all day every day), på hva verdiene dine er og på hvordan du egentlig helst vil prøve å leve livet ditt så er det et massivt og seigt skip å vende.

Alt det her… på grunn av en frisørtime. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s