MORGENLISTEN

Når står du opp?
Hehe. Heheheh.

Jeg hater å legge meg, elsker å sove og elsker /slash/ hater å stå opp. Det at jeg jobber i turnus og fullstendig mangler nok struktur og standhaftighet til å oppnå en regelmessig døgnrytme hjelper ikke akkurat på den saken. Har jeg forresten nevnt at jeg er B-menneske? Sann ordentlig B-menneske? Sann, grenseoverskridende til C-human?  Når jeg opp tidlig så står jeg opp klokken 06.30 etter 20 minutter slumring og fornektelse. Da har jeg som regel sovet i fire-fire og en halv time. Noe mer enn det så blir jeg SÅ PERVERST TRØTT hele dagen at orrrker ikke. Og når jeg har seinvakt eller fri.. tja. jeg vil si at gjennomsnittet er rundt klokken 12. Også med alarm og fornektelse. Murmel!

Hva er det første du gjør hver morgen?
Kaffe! Kaffe, kaffe, kaffe.

flowerhead

Hvor land tid bruker du på badet hver morgen?
10-15 minutter. Ikke no` hokkus pokkus og fancy shit på dette trynet, nei.

Er frokost viktig?
Etter hvert, så. Jeg spiser vanligvis ikke før to tre timer etter jeg våkner. Men DA blir det plutselig viktig. Viktigviktigviktig, men da kan det kanskje ikke kalles frokost lenger.


Hvordan er du kledd på morgenen?
I husuniformen min. Den varierer bittelitt fra morgen til morgen, men noen kriterier oppfyller den hver gang. BH er strengt forbudt. Ingenting skal stramme. Tjukkeragger bør være involvert. Hår i tut. Ingen sminke. Repeat i timesvis.

iwonder2

Hva spiser du til frokost?
Nesten alltid er det yoghurt med müsli eller nøtter. Med litt bær – om jeg føler meg fancy den dagen.

Er du morgentrøtt?
Ref. spørsmål nr 2. Det er ikke fysisk mulig å være trøtt. Jeg har sort blod i årene før klokken har bikka 8!

bustetroll2

Hvilken alarm har du?
En helt forferdelig grusom en. Den mjukeste som finnes på Iphonen, men fortsatt – grusom.

Hvordan ser en perfekt morgen ut?
En perfekt morgen er ikke for tidlig og ikke for sein. Halv ti-ti er min sweet spot, og da har jeg på meg husuniformen min og ikke en bekymring i verden, og om resten av dagen fortsetter å være like bra så er den gjøremålsfri og jeg kan gjøre det jeg vil 

Hva er det beste med morgener?
Lyset. Og lukten av nytraktet kaffe og oppskjært agurk. Det er det aller beste med morgener.

Nå – hvordan er deres morgen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s