MINIMALIST, JEG?

Det er natt og jeg klarer ikke sove. Hodet mitt renner over av tanker som jeg har tenkt så mange ganger før, men nå er det noe som får det hele til å kulminere og jeg vet ikke helt hva. Men tankene som holder meg våken er om hovedsakelig én ting. Ting!

Jeg eier så mange ting, og det føles så innmari kvelende. Er det noen som kan relatere? Kanskje tror dere jeg begynner å bli tuspete, men jeg føler meg virkelig smadret av alle tingene som fyller hver en krik og en krok, hvert et skap, skuffe og lomme. Jeg blir så stressa, hjertet klapper. Omgivelsene mine gjenspeiler hvordan jeg har det innvendig – er det rot og kludrete så har jeg det slik inni meg også. Rotete og kludrete. Disse tankene og følelsene har bodd i meg lenge nå, som bittesmå frø som har lagt og ventet på de rette forholdene for å begynne å spire, gro og slå sterke røtter – og nå tror jeg den tiden har kommet. Jeg vet ikke hvordan eller hvorfor akkurat nå, men endringer er i ferd med å skje på flere fronter i mitt liv og dette med TING kommer til å være en av de.


I ettermiddag kommer jeg til å starte på et personlig prosjekt, og det blir vanskelig nå men så godt senere og i lengden. Jeg skal prøve å samle alle tankene og ordene mine som for øyeblikket spretter rundt omkring i et fullstendig mayham, og så prøve å formidle de videre til dere, men akkurat nå… klarer jeg ikke å formulere en eneste ting.

5 kommentarer om “MINIMALIST, JEG?

  • puh, nå har jeg en liten pause.. Tre fulle søppelsekker er kastet ut og en finfin kasse med greier klar til å gis bort 🙂 I morgen blir det giveaway av noen skikkelig fine smykker f.eks, og det er så kjekt å gi bort istedenfor å måtte kaste!

   Liker

 1. Ah jeg kjenner meg igjen haha. Jeg satt med en lignende følelse like før jul og endte opp med research på alt av minimalisme og decluttering jeg kunne komme over. Jeg blir nok aldri noen «perfekt» minimalist selv, blir litt for knytta til tingene mine, MEN! Det føles sinnsykt godt å kvitte seg med alt som ikke egentlig betyr noe. Mer plass og tid til det viktige i livet ❤ Lykke til! 🙂

  Liker

  • Åh, så godt å høre, på en måte. I skrivende stund tar jeg en liten pause – tre fulle bossekker er ute av huset og ute av livet mitt, og noen av greierne var mye vanskeligere å skille seg med enn jeg hadde forventet. Men jeg var flink, det synes jeg.

   Jeg kommer nok aldri til å bli die hard minimalist, jeg heller. Jeg er som deg, og knytter sterke bånd og minner opp tin tingene mine. Men rom for forbedring, åjaaaa!

   I morgen blir det giveaway på bloggen med noen av smykkene jeg har skilt meg med. Kjekt å kunne gi videre til noen andre :))

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s