WELL FUCK

Vel, eventyret vårt startet med et bagasjerom som nektet å lukke seg, og etter det ble dealet med så fortsatte det deretter så fint med et blinkende symfoniorkester på dashen og en bilalarm som spontant gikk av. Vi skulle kanskje tatt hintet og innsett at dødt er dødt, men bilen vår, Dagny, hun er bare så sykt DRAMAQUEEN at jeg tror ikke alltid på henne når hun skriker ul ulv ulv ulv ulv ulv ulv til evigheten og forbiiii. Så nå har den planlagte utflukten vår til Runde tatt en helt ny vending, og Dagny – hun blir straks hentet av bergingsbilen for hjerte-og lungeredning og bragt til et bedre sted. Men termosen er fortsatt full i kaffe, så it’s all good.

En kommentar om “WELL FUCK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s