ON THE ROAD AGAIN

bustetroll
Ny fridag – nytt eventyr!

SOL SOL SOL så langt langtidsvarselet kan spå. DET er uvant kost for en D-vitaminsdeprivert sunnmøring/halvafrikaner/semiskotte, det. Jeg har en liten nattbordsdemon som alltid hveser «sov, bare sooooov for faen!» så snart alarmen min går av. Men jeg klarte å smadre han med hodeputen min på fredag da vi dro til Øye, og jammen klarte jeg å kverke den lille dritten i dag også, så i dag peker den røde kartnålen på Runde fyr, wee.

Dette er en type solskinnsfridag som både må og skal nytes. I skrivende stund sitter jeg småbustete og litt morgentrøtt mens jeg venter jeg på at kaffevannet skal koke. Kaffe er lykke. Sol gjør meg lykkelig. Bilturer gjør meg også lykkelig. Fjellturer gjør meg overlykkelig. Å forevige de tre førstnevnte med Canonlove og Nikonbaby gjør meg enda lykkeligere.

Dette blir en bra dag.

3 kommentarer om “ON THE ROAD AGAIN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s