SECONDHAND SATURDAY #1 – EN NY SPALTE!

secondhand-kopp-onda-med-det-godasecondhand-kopp-onda-med-det-goda2secondhand-kopp-onda-med-det-goda3secondhand-kopp

Her om dagen skriblet jeg en mental liste over secondhand-funnene mine fra i fjor. Og listen den ble lang den, men om jeg kjenner meg selv rett – og det tror jeg kanskje at jeg gjør – så har jeg sikkert vært glemsk igjen og kan helt sikkert doble den listen, hadde jeg bare kommet på alt jeg har sikret med meg hjem fra skattejaktene mine.

Også da tenkte jeg at «AHA!»- kanskje kunne det vært en idé til en ny spalte her på Jubel´n, for tanken på faste temaer å forholde meg til har vokst veldig på meg i det siste. Jeg prøver å komme inn i tralten hvor jeg treffer med spaltene mine en bestemt dag i uken, og så langt har jeg altså wordless wednesday, mine favorittbloggposter (en månedlig grej) og nå sistemann ut i den lille rekken; secondhand saturday. Et lørdagsdisplay av bruktskattene mine så langt beholdningen rekker. Om det kan være interessant?

Første ut er min nye favorittkaffikopp ♥Instagram // Bloglovin´// Facebook

12 kommentarer om “SECONDHAND SATURDAY #1 – EN NY SPALTE!

    1. Jeg også eeelsker secondhand! Jeg har begynt å lage en liste over adresser til bruktsjapper som jeg skal besøke i Roma neste måned 😬 hva heter kategorien din?

      1. Gøy! 😀 Kategorien heter gjenbruk! Ikke fordi jeg handler så mye brukt – selv om jeg liker loppis og bruktbutikker – men da vi tok over huset vårt så fulgte det masse gammel ting og tang og mye av det har vi valgt å bruke i kombinasjon med nye ting, og det synes jeg er ganske fint. 😀

      2. Åh! Det hørtes amazing ut, håper på å få se mye fra hjemmet deres. Jeg har alltid syntes at komboen nytt/moderne og gammelt er finest og mest interessant 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s