SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN; PLUKKET OG MIKSET.

Hohoi, tusen millioner takk for alle ??? på spørsmålsrunden min dere! ♥ Jeg har delt svarene inn i tre kategorier, bare sånn for ordens skyld, og de er; plukket og mikset, bloggen og foto, og sykepleierhjertet helt til slutt. 


Hva gleder du deg mest til akkurat nå?
Jeg kan nesten ikke få sagt det nok – Roooma! Den reisen i mars henger som en juicy gulrot i synsfeltet mitt, bittelitt utenfor rekkevidde, men hver dag strekker jeg meg litt lenger og plutselig sitter jeg på flyet og er på vei tilbake til min gamle flamme. Og som jeg skal fotografere! DET gleder jeg meg mest til akkurat nå.

Hva synes du er det mest fantastiske med året 2017 / og det verste?
Det beste med 2017 er mulighetene jeg har for å utvikle foretaket mitt og ferdighetene mine innenfor foto ♥ Jeg har allerede mange oppdrag i år som jeg virkelig GLEDER meg til, og jeg elsker elsker elsker at jeg har denne muligheten. Og det verste… hm. Her viser jeg til det femte punktet under spørsmålet som ber meg skrive fem positive ting om meg selv, hihi.

Hva er din største drøm?
En bil type transporter. Spesialbygd. Et friår. Kamera. Biltur. Norge og Europa. Kanskje Amerika. Kjæresten. ♥

Hvilke filmer liker du?
Jeg er alt-seende når det gjelder film. Jeg liker stort sett alle sjangrer, bortsett fra sanne «spaca» filmer med skjulte budskap og slutter som ingen forstår bæra av. Arg.

Noen av favorittfilmene mine er Forrest Gump, Den grønne mil, Django Unchained, ca alle filmer med Leonardi DiCaprio og Morgan Freeman, Dirty Dancing, Saving private Ryan, Ringenes Herre og Hobbiten, Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant (har aldri ledd så mye på kino før!), True Grit og en halv milliard flere som jeg ikke kommer på på sittende ræv..

.. og hvis livet mitt hadde vært en film så hadde det vært et historisk drama, haha!

Kan du beskrive deg selv som person i fem setninger?
Her er fem ord og uttrykk jeg bruker ofte, som dermed beskriver meg litt? På en måte?

– Kødder du med trynet mitt?
– … kutt langsomt ut.
– Årreheite!!
– Ej tru ej dauda
– Hola

Hva er din verste frykt?
At noen jeg er glad skal utvikle demens! Virkelig, det tenker jeg på usannsynlig ofte. Kall det en yrkesskade.

bursdag-stuegloomy

Hvilket sted i Norge synes du er vakrest?
Olden i Sogn og Fjordane er en av de vakreste stedene jeg har besøkt i Norge. Jeg var der for første gang på telttur da jeg var mini, typ 6,7 kanskje 8 år, og den turen har brent seg fast som noen av de fineste barndomsminnene jeg har. Jeg var tilbake der i fjor sommer, og naturen er mindblowingly vakker.

Liker du serier? Skriv ned fire som du anbefaler.
Jeg e l s k e r serier! For tiden ser jeg The Office (den amerikanske versjonen), Outlander, Valkyrien også venter jeg UTÅLMODIG på Game of Thrones. Hva med dere?

Leser du bøker?
Før var jeg en skikkelig bokorm. Men leselysten min ble kvalt da jeg gikk på sykepleien. Siden må jeg nesten tvinge meg selv til å lese, selv om jeg liker det veldig godt når jeg først kommer i gang så skjer det nesten aldri. Så, det eneste jeg egentlig leser er bøker om fotografi. De har jeg flere av, og sluker dem rått!

Skriv fem positive ting med deg selv.
• Jeg er snill
• Jeg smiler til forbipasserende
• Jeg er jovial
• Jeg prøver alltid å være en god lytter
• Jeg er hærlig naiv inntil det motsatte (at folk/situasjoner er dritt) er bevist

nederlandsko

Hvis du skulle valgt bare tre forskjellige ting i godteposen, hva ville det vært?
Årh, tricky! Men, definitivt salt lakris. Melkesjokolade oooooog… røde og svarte dødningshoder.

Hva ville du bli når du var liten?
Fotograf eller popstjerne!

Liker du å høre på podcast? I så fall, hvilke?
Periodevis! Jeg liker Harm & Hegseth (♥), Mariell & Sara, Sykepleien, Pia & Psyken, The Mortified Podcast og The Joe Rogan Experience. Hvilke podcaster anbefaler dere?

Samler du på noe spesielt?
Ja. Øl/brustopper og flaskekorker. Og pixler.

roadtrip_8okt_13

Sjokolade eller jordbær?
Jordbær dyppet i sjokolade.

Hvor gammel er du?
Jeg blir tjueåtte neste måned. Halp!

Har du kjæreste?
Det har jeg. Han heter Martinus og vi er sjukt forlova.

cameraselfie3.jpg

Hva hører du på for tiden?
I lenger tid nå har jeg hørt på gammelmusikk, gjerne fra 50- og 60-tallet. Elsker det! Jeg er ekstremt lei av listepop og chartinglistene på Spotify, så når jeg først hører på noe nyere enn supergammelt så er det gjerne denne spotifyspillelisten min

Favorittband og hvorfor?
– The Glitch Mob fordi det er musikk som gjør at jeg får lyst til å gi full pupp.
– The Real McKenzies fordi de er skotske og musikken pirker borti halvskotten i meg.
– Foo Fighters, fordi jeg har MASSE fine og kule minner til musikke, og igjen – musikken og tekstene appellerer til meg.
– Nephew, fordi de er danske, og jeg har minst like stor hang-up på det som er dansk som det som er skotsk, og fordi KUL musikk!
– Explosions in the sky. Spesielt låta «your hand in mine», elsk.

Hvis du visste dette var livets siste uke – hva ville du ha gjort?
Om livet mitt var en uke fra utløpsdato, så ville jeg dratt på gjete og samlet inn menneskene mine. Så hadde vi dratt ut på veien og gjort drømmen min (↑) til virkelighet sammen.

Brusdal2.jpg

Hvilke mennesketyper trives du best sammen med?
Jeg trives aller best med mennesker som synes at stillhet er fint, og som jeg kan være alene sammen med. Mennesker som ikke er stygge, og med stygge mener jeg i hjertene sine. Jeg omringer meg med fine folk, som på hver sine måter gjør meg finere enn det jeg ville vært uten dem.

Har du en te å anbefale?
Min favoritt-te er den som pappa lager på våren, sommeren og høsten, som de lager HVER ENESTE DAG hjemme i Algerie. Det er sort te kokt med mynteblader og litt søtning, servert fra en fancy nord-afrikansk tekanne, og det er det mest scrummyliciouse som kan drikkes.

Livrett?
Julemiddag! Pinnekjøtt, ribbe og the whole shebang.

Hvilke store ting drømmer du om å få gjort i løpet av livet?
Jeg drømmer om å få bli mamma.
Jeg drømmer om å se mer av verden.
…. ellers er jeg ikke så kravstor.

blomster-pa%cc%8a-engen

Hva inspirerer deg?
Særegenhet, og komfortsonen. Jeg elsker (men hater) å være utenfor komfortsonen, men det er nettopp frykten jeg kjenner på der ute som inspirerer meg til å forsøke å være særegen. Til å være litt annerledes. Til å prøve (og kanskje feile) nye nytt.

Hva er det mest spennende stedet du har reist til?
Nå er jeg muligens litt slått ut av reisefeberen min, men igjen er fantastiske Roma det første som popper opp i hodet mitt. Vi gikk uten mål og mening rundt i gamlebyen i bare én dag, og rundt.hvert.eneste.hjørne snublet vi over noe fantastisk. Noe ekstraordinert. Noe glaneverdig. Roma. Jeg må si Roma.


Hva er din største styrke?
Jeg mener selv at min største styrke er at jeg klarer å bevare roen i stressende og fucked up situasjoner.

Hvis du kunne vært vitne til en historisk hendelse, hva ville du valgt?
Jeg ville vært på Titanic. Og overlevd, helst.Instagram // Bloglovin´// Facebook

8 kommentarer om “SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN; PLUKKET OG MIKSET.

  1. Sååå gøy å lese svarene på spørsmålene!:D morsomt med slikt, msn blir på en måte bedre kjent:) flotte bilder også! Jeg har laget meg Facebook side nå forresten, link under følg meg meny knapp på siden min.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s