MINE FAVORITTBLOGGPOSTER I JANUAR

favorittbloggposterJanuar.jpg

Hej alle!

Tenk, nå er det allerede februar. Pinnekjøtt mellom tenna i det ene øyeblikket og drømmer om våren i det neste. Men mens tiden har lusket seg stille men superfort avgårde, har jeg samlet sammen en liten skattekiste full av alle mine favoritter fra bloggsfæren fra den siste måneden. En av tolv linkefester, tenker jeg, og januar er passende nok første kvinne ut. Ta i mot!× Dette innlegget til Synne fra Et dryss kanel. Hun har vært i Roma og delt mange drømmeaktige bilder derifra, og hjertet mitt gleder seg slik til det er min tur. Snart.

× Innlegget til Marielle fra hjartesmil om å være Kirsten Vennekniv for bloggleserene sine, og om det å finne venner på internett.

× Rania fra Rowantree har skrevet innlegget «om att ha tid til att leva» og det er, uten tvil, det beste og fineste og mest treffende jeg har lest. Det er som om sjelen min griper tak i meg etter skuldrene og fillerister meg via ordene hennes. Jeg har forøvrig obsessa over bloggen hennes siden da. Den er nydelig!

× Kristin klikker i vinkel igjen – og jeg tror jeg elsker det. Nok er nok…

× …og dette motsvaret fra Sophie Elise får meg også til å tenke.

× Disse, disse og dette bildet av Ronia, tatt av superdyktige og inspirerende Milla fra Noctem.nu ♥

× I det siste har jeg fått opp øynene for flere svenske blogger. Lugnochfin.se er en av disse. Spesielt dette innlegget om hvordan man skriver en killer «om meg» page likte jeg godt!

× Elin Kero bak bloggen Nevnarien har vært på ferie på Aruba, og jeg har nærmest ikke hørt om plassen før men etter å ha sett bildene hennes derifra så står den ganske så høyt på interesselisten min. SÅ FINT.

× Ida tok så mange fine bilder da hun var på Prisløs pop-up shop og jeg kjenner i sjela at jeg kunne gjort ting på grensen til lovbrudd for å ha vært der.

× Frk. Kræsens oppskrift på en slags snickerskake. SKAL prøves yum.

× Dette innlegge som Marie skreiv  om å bare la den stakkars nippelen få være i fred, og om å sette ned foten. TRAMP!

Og til sist – e n d e l i g en bloggpost som forklarer hvordan man legger opp og fotograferer en fin flat lay. Jeg får det aldri til å bli skikkelig fint, men kanskje nå?

12 kommentarer om “MINE FAVORITTBLOGGPOSTER I JANUAR

  1. TAKK for at du fikk meg til å oppdage Rowan Tree! Føler hele livet ble enklere og finere nå! ❤️
    Og takk for alle de inspirerende bloggpostene dine, jeg digger deg!

    Klem, Janniche

    PS: I går søkte jeg på sykepleien 😊🙌

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s