HATTEFEST, BALLONGORGIE OG AVREVNE MUNNVIKER

bursdag-64


bursdag-eselhale

bursdag-ballongitaket


Jeg våknet til at den ene munnviken min har revnet.

Jeg kunne stoppet der, for en avrevet munn er egentlig ganske så beskrivende på hvor gøy man har hatt det. Slik som når man sier «smiler du noe breiere nå så går smilet helt rundt» – det skjedde faktisk meg!

Pappas bursdag, den sekstifjerde, ble feiret til langt på natt i huset vårt i skauen, sammen med kremen og med krem i kaffeen som ble drukket på irsk vis. Lammelåret som Martinus hadde lagt all sin kjærleik omsorg og elsk i den dagen imploderte regelrett da det kom ut av ovnen, og Panna Cottaen var perfekt stiv og perfekt blaut og ikke for søt. Begge deler feiret vi med en liksom-nonchalant high five og litt lettelse. På hodene våre hadde vi metalliske partyhatter og bittesmå røde tequilaflasketopper, og vi spilte det spillet hvor du skal feste halen på eselet mens vi var alle veldig veldig enig om at det er mye mer tricky og morsommere enn det først ser ut til å være.

Plutselig gikk timene lyntogfort så vi avsluttet det hele med å si merkelige ting til hverandre med enda merkeligere stemmer. Et uunngåelig innslag i de nattetimene hvor det er heliumballonger i nærheten.

 

 


 Instagram // Bloglovin´// Facebook

6 kommentarer om “HATTEFEST, BALLONGORGIE OG AVREVNE MUNNVIKER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s