MINE BLOGGMÅL FOR 2017

bloggma%cc%8al20172

× Jeg er sugen på noe nytt og tenker jeg skal prøve å utvide måten jeg kommuniserer med dere dejlige leserne mine på. Jeg tenker vlogs og spørsmålsrunder. DER, nå har jeg skrevet det. Yikes.

× Jeg skal bli flinkere til å vise at jeg verdsetter dere ved å ha flere konkurranser og giveaways! Følg meg gjerne på Bloglovin, Instagram´og Facebook!

× Jeg burde kunne være sosial – på sosiale medier. Når jeg leser, ser eller hører noe jeg synes jeg er fint/sprøtt/engasjerende eller som rører meg på hvilken som helst måte, så skal jeg legge igjen et lite fotspor i kommentarfeltet. 

× Jeg skal fortsette å i all hovedsak bruke mine egne bilder på bloggen, men jeg vil bli flinkere til å bruke kameraet i den vanlige hverdagen.

× Jeg skal lage/få meg en header som jeg er skikkelig fornøyd med, og jeg skal finpusse designet mitt. Hva synes dere forresten om designet mitt nå? Hva er bra og hva kan endres på?

10 kommentarer om “MINE BLOGGMÅL FOR 2017

 1. Fine mål! Og spørsmålsrunder er spennende! 😀

  Jeg synes designet ditt er veldig fint nå jeg! Oversiktlig og fin, og lett å lese 🙂

  Liker

  1. Jeg har alltid sååå angst for at ingen skal spør/lure på noooe, så jeg har aldri turt å ha en før! Men, i morgen starter jeg min første.. hopper i det 🙈😂 hva er det verste som kan skje, liksom.

   Takk for tilbakemelding om designet mitt! 🙂

   Liker

 2. Fine mål! Det blir spennende å følge med videre på bloggen din fremover 🙂 Jeg har den samme angsten knyttet til spørsmålsrunder, har lyst til å ha det, men er så redd for at ingen skal spørre om noe haha 😛

  Liker

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂 Åh, så bra at jeg ikke er alene om den angsten. Men! Jeg kan love deg å stille deg spørsmål om du har lyst å ha din egen spørsmålsrunde engang ü

   Liker

 3. Veldig fine mål. Glede meg te å fortsetta å lesa deg og dine ord i 2017. Og hurra for spørsmålsrunde!!! Og btw, for et fint headerbilde du har fått deg ❤

  // Tusen hjertlig takk vakre Nadia. Eg blir varm heilt inni hjarterotå ❤ ❤ ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s