FØR VERSUS NÅ

takspeilselfieimarseilles

Før ville jeg bedt deg dra deg til helvete og bli der. Jeg var utilgivelig på den måten. Så så så naiv herifra og til evigheten, helt opp og frem til smertegrensa og til hva jeg kunne knipe igjen øynene mine for, men etter det.. etter den – iskald.

Jeg ville fortalt deg med sammenbitte tenner at du kan bare våge å forsøke å si hei til meg. At akkurat det toget forlot stasjonen i lysets hastighet den tusende gangen du sviktet meg. Da du svalestupte med en 10´er i stil over den streken som så hårfint skilte det som var innafor fra det som var utenfor. Streken som du allerede hadde sparket bort i en grumsete støvsky og tegnet på nytt flere mil etter mil unna. Faen ta deg, ville jeg sagt.

Mens nå.

… liker jeg å tro at jeg ville gjort og sagt akkurat det samme.


Ukens (eller rettere sagt, sist ukes) tema på bloggutfordringen jeg er med på. Temaet er (var) før og, og jeg liker å tro at det at noen ganger er ingen forandring en god forandring. De andre jentenes poster finner dere her; 

Caroline fra carolinesverden.com
Marie fra supermarie.net
June fra juneaasheim.wordpress.com
Caroline fra carolinewillemine.blogg.no
Renate fra winterwinds.net
Lisa fra lisaskaar.wordpress.com
Julie fra
overtenking.wordpress.com
Lise Lotte fra superliise.com

 

En kommentar om “FØR VERSUS NÅ

  1. Svar: Hej Nadia, tack för din otroligt fina kommentar. Jag blir så glad och rörd av din reaktion. Jag hoppas verkligen du börjar arbeta mot att göra din dröm till verklighet ❤ Det är inget som sker över en natt men om man vet i vilken riktning man vill gå kan man hela tiden ta aktiva val som för en åt rätt håll. Kan du kanske gå ner lite i tid? Ha fotoprojekt om helgerna? Vad krävs det för att du ska ta dig ut i skogen samt leva ett enklare liv? Tack själv för att du kikar in och här läser och kommenterar, jag håller tummarna för att du kommer kunna skapa det liv du vill ha! Det vet jag att du kan 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s