I´M GOING ON AN ADVENTURE!

Deeeere…. sjekk sidemenyen min til høyre, da. Den som heter «mine reiser». Se helt nederst under «kommende». SER DERE AT DER IKKE STÅR «INGEN PLANLAGTE» LENGER?! 😀

…ja, en smiley. Fordi 2001 ringte og sa samma det, vel. 

wanderlust

Ja, så nå har altså den gnægende wanderlusten min grinet til seg litt luft under vingene sine igjen. Bortskjemte lille dritt.

map
roma4roma3

Jeg sitter bare å klapper. Tusen bittesmå klapp i sekundet. Så fort at klappelyden blir til en zum-zum-zummelyd, nesten. Rett under haka, fremfor brystet. Det er happydansen min. Jeg er sjukt happy.

I´m going on an adventure!

treviroma

Jeg skal tilbake til Roma. R – O – M – A dere, og jeg er så lykkelig og starstruck fordi den plassen der er virkelig en stjerne i mine øyner. Sist hadde vi knapt et døgn på å stifte bekjentskap med hverandre, men med masse hormoner på avveie begge to (sann helt på ekte) så var det likevel mer enn nok til å bli stup fjortissforelska i hverandre og til å innlede et hjerteskjærende men akk så dritseriøst langdistanseforhold. «Jeg kommer tilbake, baby«, sa jeg gråtkvalt i det jeg slurpet i meg siste slurp av espressoen med lillefingeren rett til værs og et hjerte som plutselig banket på italiensk. «Ciao bella» ♥

Fem dager sammen. Jeg skal knipse vettet utav deg ♥


Translation: Basically just a lot of redundant words to describe how utterly THRILLED I am about traveling (back) to Rome in March. Almost exactly a year since my last visit. I have been missing that place ever since. Five days – it´s going to be amazeballs. 

 

4 kommentarer om “I´M GOING ON AN ADVENTURE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s