HILSEN SINTEBESTA

siluet

I dag føler jeg meg litt som en ravnsvart og uthulet silhouette av meg selv. Som et kosmisk sort hull i omgivelsene fullstendig uten innhold eller substans. Som svartedauden. Et vesen som suger livet og energien ut av alt og alle rundt meg. Til og med katten Wilma holder trygg distanse i dag. Planter visner og dør. Vannhull tørker ut. Gresshopper samler seg.

Bokstavene p, m og s, tenker dere kanskje? Jeg er så jævlig innom de tankebaner selv, men på grunn av en annen bokstavsammensetning (PCjævla S) VET JEG IKKE om jeg «bare» har en god og gammeldags dag som suger balle, ELLER om jeg lider av tilstanden som jeg har valgt å kalle for fantommensen. PMS, bare uten noe å vise for det. En evig uvisshet om at jeg faktisk holder på å transformeres til en drittkjærring av dimensjoner, eller om det er hormonene mine som spiller meg et større puss enn vanlig. Det Endokrine systemet mitt er tilstoppet av slagg og hårdotter. Og jeg er tom for plumbo. Og det er søndag. Og søndagsåpne butikker har blitt ulovlig.

Jeg kommer (sterkere) blidere tilbake, men akkurat nå skal jeg fortsette å sove bort fridagen min inn i meningsløsheten, ikke besvare mailer meldinger og snaps og heller bare vente på bedre dager. Som blir i morgen. Lover.

// Sintebesta ut.

2 kommentarer om “HILSEN SINTEBESTA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s